ÄNTLIGEN!

Jag har ju hört killarna hela morgonen i min trappuppgång, eller ja, sen kl 7 i alla fall. Till slut ringde dom på, där hade jag klätt upp mig, vattenkammat håret, rensat öronen och...va fan där stod det en lite yngre kille och en äldre med jobbkläder! Sketiga byxor och en tröja som verkade ha gjort sitt för länge sen, dom var ju inte uppklädda! Jävla sätt tycker jag.

I alla fall så trodde jag i min enfald att dom enbart skulle borra i två uttag, ett i hallen och ett i vardagsrummet, så fel jag hade!

Dom hade massa grejer med sig. Jag som bara trodde jag skulle behöva flytta klösträdet för det är där som uttaget var tvungen att ta bort allt vid båda väggarna.

Jag frågade om jag fick ta lite kort och det fick jag. Här har han borrat i väggen för att dra en hel jävla kabel genom väggen.

 

Sen skulle en ny list sättas där kabeln skulle vara emellan. Hela vägen bort till andra änden av väggen alltså, inte det snyggaste men bättre det än i taket som det först var tänkt tydligen.

 

Kan säga så här: JÄVLA tur att jag var hemma och höll reda på Iza för att killarna gick ut och in genom ytterdörren och då hade dom den inte stängd och Iza ba: "Åh NU kan jag rymma!" Hepp det blev inget med det för jag motade henne. Nogger låg under sängen och tryckte och kom fram en halvtimme senare.

Om dom är klara hos mig? För idag ja! Dom kommer tbx imorgon och ska mäta uttagen, nu undrar ju jag då, varför i helvete inte göra det idag?! Uttagen är ju inte direkt levande och flyttar på sig, blir mindre eller en storlek större. Eller också menade dom mäta som i mäta om det funkar, vad vet jag, jag är arbetslös.





Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Dom ska nog mäta om det funkar! Har själv dragit kabel i veckan, så känner igen det där. Fast inte bredband.

2012-03-07 @ 18:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback