Gud så skönt!

Förkylningen är på väg bort! Hur jag vet det? Jag klev in i badrummet och kände en nygjord kattbajshög! Enda gången som jag njöt av doften faktiskt. Jag känner dofter! Jag känner mig också mycket bättre, näsan rinner inte, den är istället torr som fnöske men hellre det liksom.

Imorse somnade jag runt 4 i vanlig ordning men det var bara för att jag spelade Wordfeud, skater (ett skateboardspel) och smsade med min nyfunne vän. Jag vaknade 7 men nej då nej då, inte skulle jag gå upp då inte så jag somnade om och vaknade...10.20! Så jävla lovely!

Den här helgen blir till att ta igen sig så man kommer till jobbet med helt nya krafter på måndag, det går ju inte an att jag börjar flåsa så fort jag tagit av mig jackan liksom.

Idag är det lördag (för dom som inte riktigt håller reda på dagarna), jag använder inga smilgubbar i min blogg men föreställ er en söt liten gubbe som blinkar, ja då vet ni också att det var lite av ett skämt...liksom.

Jag har diskat, bytt i kattlådorna, bäddat, duschat, spelat Wordfeud och suttit framför datorn. Det är lovely att vara frisk igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback