Hej diffusa handläggare

När min handläggare ringde mig i fredags så sa han att han skrivit in mig den 1 mars redan men några papper har jag inte fått. "Men du förlorar inga pengar på att du fick veta det nu". Ok...ej, spela roll liksom. Han sa att det hette AMI, jo men tjena, när jag stod utanför byggnaden så såg jag en skylt några meter bort. "AME". Fint, jättefint, det hette alltså inte AMI. Jag fick uppfattningen att jag skulle börja idag men nej då, tur att jag var där redan 8.50 istället för 9 för hon var på väg ut, människan som jag skulle träffa. Bra kommunikation dom emellan alltså.

Jag var där i 10 minuter, fick säga vad jag hette, personnummer, vad jag ville jobba med (för min rygg då..alltså begränsat), sen bokade vi ny tid på torsdag när hon hade fått papper från min handläggare. Han har liksom haft 3 veckor på sig att skicka dom pappren till henne, en väldigt snabb handläggare alltså.

Så jag fick gå hem igen, tur att det bara tar 1 minut, eller det tog faktiskt 2. Det är inte där jag kommer att vara alla dagar. Jag ska jobba 32 timmar i veckan, dom resterande 8 timmar ska man söka jobb. Man får bestämma om man ska ha kortare dagar eller en ledig dag. Jag tar nog fan fredagen ledig om det funkar. Vore skönt.

Nu ringde en tjej från Arbetsförmedlingen och hon hade sett att jag har gått över dom där 450 dagarna som man gör i fas 3 och då skulle jag på en informationsträff kl 1, hon visste däremot inte att jag är inskriven redan och hon var ny och visste inte om jag är tvungen att gå på det där ändå, hon skulle prata med min handläggare och ringa tillbaka...eller ja, behövde jag inte gå så skulle hon inte ringa. Hepp.


När jag sa att jag kunde jobba med trappstäd så fick jag information att nåt sånt hade dom inte. Ne...he, ännu en sak som var fel information från handläggaren alltså. Istället kanske jag hamnar någonstans där jag kan gå ut med gamlingar, sitta och prata med dom. Det är ju just detta som jag skulle vilja göra om jag vann en jävla massa pengar, att ta reda på vilka det som sitter helt ensamma hemma och inte kommer ut för att hemtjänsten inte hinner med det. Det är då vi rycker in, kanon ju!

Ja vi får se om människan från Arbetsförmedlingen ringer eller inte.



Kommentarer
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-03-19 @ 14:12:02
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Annika

SV: tack :)

2012-03-19 @ 14:31:28
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback