Hej sömnlös

Ja jag vet att jag tjötar om min förkylning men den dödar mig sakta känns det som. Imorse somnade jag återigen inte förrän runt 4. Jag försökte men nej då, då killade det i snoken som i killar för att näsan rinner. Har du någonsin haft snarkmask på dig och sen känna det där, du är tvungen att stänga av (annars blir det stormvind a la Carola), lossa på spännen, snyta dig, sätta på den igen och sen dröjer det 5 minuter innan det är likadant igen. Om jag kan sova utan? Javisst men det kan resultera i att jag har tungan ner i svalget, jag kvävs och sen finns det ingen Sune mer. Efter 3 timmars sömn vaknade jag igen av...precis, näsan som rann!

Sen har vi ögonen, om ni tyckte min näsa var röd igår så kan jag säga att runt ögonen är det likadant, ögonen tåras, jag torkar, det resulterar i att det blir torrt, svider och sen rinner det igen. Jag vill inte ha den här förkylningen!

Sen har jag lite av ett irritationsmoment, ja jag vet att det är ett I-landsproblem men just nu är det det jag jag irriterar mig på alltså. När jag skickar sms till folk med en smilegubbe så är det inte en söt gul gubbe utan en grön med öron eller vad det nu är, det ser ut som en marsiangubbe, inte söt alls, visst den ler det gör den men s k e t f u l! Jag försökte att ta kort på den men jag har tre mobiler plus en cam som inte har den rätta skärpan så ni får helt enkelt föreställa er själva. Tur att det inte går iväg sånt till mottagarna, det räcker gott och väl att jag ser det själv.

Strax iväg till tvättstugan, yaaay. Nu är det inte lika trist att sitta därnere när man har 511 saker på sin mobil att göra under tiden. Återigen, vill ni spela Wordfeud med mig så heter jag noggeriza!




Kommentarer
Postat av: Sussie

Känner igen förskylningen, fick den i nyårspresent, tömde lagret av pappersnäsdukar på affären. Testa näsdroppar, kanske hjälper, annars är det bara att härda ut. Tänker inte ladda ner appen till Wf, finns en för stor tävlingsmänniska i mig och jag har passerat bäst före datum när det gäller att vara igång mer än 24 timmar.

2012-03-15 @ 12:49:13
Postat av: lotta

Det går att göra skärmdump även på mobilen gumman

2012-03-16 @ 18:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback