Hepp!

Jag klev ju upp 7.07 som ni säkert läst. I väntan på att dom där Teliakillarna skulle dyka upp så har jag lyssnat på Spotify lågt, hållt mig in i det längsta och knappt vågat göra varken 1:an eller 2:an för det är då dom skulle dyka upp, så är det alltid. Jag har spelat Wordfeud, andra spel, inte vågat gå utanför dörren och knappt vågat laga mat ifall dom skulle komma just då.

Här sitter jag nu 15.55 och dom jobbar till 16, inte fan kom dom! Det innebär alltså att jag återigen måste gå upp kl 7 imorgon och vänta vänta vänta! Det kommer bli en likadan dag i morgon, dom kommer säkert 15.45 på torsdag då det är sista dagen för dom att göra nåt hos mig, det har jag fått papper på till och med. Orka vänta på dom liksom. Jo jag måste vänta för jag måste flytta på saker som står vid väggarna, så står det: "Flytta på skrymmande möbler som står vid väggarna i hall och vardagsrum".

Jag vet ju inte vilken jävla vägg dom ska använda heller och jag har två katter som är som två gummibollar så fort det sker en förändring. Jag måste hålla koll på så dom inte kryper under tevebänken och fastnar, ligger där och inte får nån luft, jag måste såga itu skiten och sen..ja sen har jag ingen tevebänk längre. Därför vore det skitbra om dom nu dök prick kl 7 imorgon bitti, vara klara på en kvart så jag återigen kan gå och lägga mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback