Hoj!

Jodå jag och Ewa hade kul, oj vad kul vi hade. Det är första gången sen kriget tror jag som vi festade alldeles själva hos henne. Annars brukar det var en jävla massa folk, folk man känner och folk som man..ja ..man inte känner alls.

Jag kom hem, jättebra, jag tog masken med in i sovrummet, skitbra, dock verkar jag ha släpat med mig den 10 meter långa nätkabeln in också. Det sämsta i kråksången är att jag inte satte på maskinen! Jag satte på mig masken, jätteskitbra, men sätter man på sig den blir det förjävla tätt, det är då det är så bra att sätta på den för då utbyter man luft, jag fick ingen ny luft inatt! När jag vaknade kände jag tungan sitta som ett frimärke a la kungen i gommen! Mandlarna hade haft fest och dom hade vuxit under natten, blivit stora som pingisbollar och halsen då? Halsen heter säkert numera halsfluss, röda hund eller nåt annat jävla smittbart eller också är det nån jävel som försökt trycka ner ett manligt könsorgan size BIG, så kan vi säga!

Jag måste ha hånglat igår, vet dock inte med vem, någon som har varit sjuk, är sjuk eller varit sjuk i år! Näsan rinner, halsen är skitond, vasaloppet på teve och jag har ingen blåbärssoppa hemma. Jag får hejaheja i oboy, varm sådan såklart, det närmsta jag kommer vasaloppet. Här har vi ingen snö så jag kan inte gå ut och åka skidor.

Förövrigt verkar jag haft skithuspapper i röven hela natten. Ja det var väl det hela för nu. Jag träffade allra goaste Wiillow också ute också, vi tog kort ihop, det visar jag dock inte för jag ser verkligen sketförjävlig ut medan hon ba, skitsnygg!


Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hej vännen!

det var så trevligt och KUL att träffa dig!!

Du får mig alltid på bra humör=)



Jobbigt med halsen å det...nläsch.

na, men visa dem jag tror du är finare!

2012-03-05 @ 18:18:27
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback