Jag är kär

Efter att ha haft mobiler med knappsats sen..jag köpte min första mobil (då jag hade 12 rätt på stryktipset och fick en slant), det var förövrigt samma mobil som hade en sån lång antenn så den gott och väl kunde peta Gud i skitan. Ja i alla fall, jag hade en touchmobil i en månad för 3 år sen och då hatade jag den, det var ju inget i jämfört med den jag har idag liksom. Idag kan jag säga att jag är kär, kär i en Samsung Galaxy 3 (också kallad GT-15800). Den ger mig möjligheter som ingen annan har gett mig förut. Jag kan nu röra på mig mer för nu slipper jag ju sitta framför datorn när jag ska göra saker och ting.

Ja jag veeet att jag är rätt efter men har man inte en ekonomi som tillåter att jag unnar mig såna här dyra saker så är det inte så lätt. Jag har varit glad över att ha haft en mobil överhuvudtaget liksom. Men jag tröttnade då jag bara kunde gå in på Facebook och Twitter utan att den stängde av sig.

Wordfeud använder jag flitigt och det är fan så kul, särskilt som jag är en van Betapetare och har spelat i flera år. Om jag är kass på Wordfeud är det för att det är en mindre spelplan, så kan vi säga!

Jag har varit ute med Ewa och jag skulle vänta på parkeringen då hon skulle slänga sopor, dock inte på parkeringen men i ett litet skjul bredvid. I min enfald trodde jag att det var varmt ute, jag tog en t-shirt och en fleecetröja. Jag minns inte när jag frös så mycket ens i vinter. Hon satt i telefonkö så jag passade på att gå upp till mig och ta på mig mer.

Imorgon ska vi festa, det har inte jag gjort på dölänge. Jag och Ewa har känt varann sen vi var 16 år och då var det denna låt med Mötley Crüe som hägrade. Kan ni se oss två i hennes vardagsrum digga till denna? Jag spelade luftgitarr och hon sjöng. Några år senare vann jag en tävling i luftgitarr här i stan. Jag vann en t-shirt (som jag klippte som ett linne), ostbågar och ett paket kondomer. Man skulle upp till Stockholm och tävla emot andra i hela Sverige, jag skulle ställa upp, ooojaa. När jag fick veta att man var tvungen att vara nykter bangade jag. Ja herregud, hur skulle det sett ut liksom.

Nåja, lyssna och upplev 80-talet när det är som bäst!



Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Grymt bra låt!!!

2012-03-05 @ 18:33:23
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback