Jag, Samsung och lite annat

Imorse tyckte min blåsa att 7.15 var en lämplig tid att gå upp. Jag däremot höll inte riktigt med men det är alltid blåsan som vinner, så är det alltid. Ibland känner jag för att segra och har små tankar på att kissa i sängen men finner mig snabbt när jag känner att det nog inte finns någon annan som kan fixa ordning följderna så japp, blåsan har stor makt över mig.

Jag har försökt att lära mig lite mer om min nya (begagnad men i väldigt fint skick, tack J för det!) Samsung, man måste liksom ha väldigt stort tålamod om man ska få denna att samarbeta med mitt tänkande, jag tänker "så här är det nog om jag gör så här", Samsung däremot är från en helt annan världsdel och tänker inte alls som jag!

Jag var iväg och handlade lite för min dotter kommer på middag kl 14 och då gäller det att ha nåt ätbart. Jag köpte inte bara mat.

När man har jobbat på Samhall i 8 månader så blir man lite medveten om miljön, ja lite mer än innan kanske, flaskan till vänster är väldigt miljövänlig tydligen.

 

Denna bild tog jag enbart för att få se skärpan med min nya kärlek. Jag tycker den klarar sig finfint. Dock vet jag inte riktigt hur jag får över korten med usb-kabeln för när jag sätter i den så laddar han mobilen och några kort kommer inte fram till datorn. Ytterligare tålamod alltså! Det hade kunnat gått med Bluetooth...om nu min dator hade haft en sån funktion vill säga!

 

Jag fick därför ta ut minneskortet och in i en läsare som jag i alla fall kan hantera. Med tiden fattar jag nog, bara inte idag. Sen är det väl lite annat, som att man ser direkt vad människan smsar. Jag får lite flashbacks från min allra första mobil där antennen kunde peta Gud i röven och där kom smsen rullandes över displayen, inget privatliv där inte. Men det finns säkert nån funktion för det också för så kan man ju inte ha det!

 

Förövrigt känns det lite konstigt att varken ha ett jobb, träffa mina fd jobbarkompisar eller åka buss. Men solen skiner och jag kan titta ut genom vardagsrumsfönstren för besöket i helgen putsade dom, om jag tvingade henne? Näe fan heller, vi hade en deal, jag diskade och hon tog dom där. Bra deal tycker jag, tack A för det!

 

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Den där doftar gott!

2012-03-02 @ 13:44:12
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback