Näe jag skiter it!

Efter att jag lade på luren igår när den där människan med hemligt nummer hade ringt så googlade jag lite på det där företaget. Flera hade då bloggat om deras upplevelser när dom fick hem en sån där försäljare och ja ba: "Näääääe fan heller". Då har en försäljare kommit hem, man har fått städa mycket själv med det där verktyget dom använder och är där i 2 timmar, TVÅ timmar! Herregud så rent det måste bli men gud så jobbigt. Jag smsade Carro och frågade efter numret och fick det, nu har jag hört av mig (läs mailat min fege fan) och avbokat.

Eftersom jag har två håriga katter så skulle det säkert ta 4 timmar att få bort allt och orka ha en käck människa som ska göra sitt bästa för att sälja en maskin som kostar 40000 kr och ja ba sen efter timmarna: "Tack så mycket för att du gjorde så rent och fint men jag vettu, jag har inte ens råd att köpa skithuspapper med fint mönster på så du kan ta och stoppa upp den där maskinen för en förmögenhet där solen aldrig skiner". Jag orkar inte med sånt. VEM köper en sån för massa pengar? Jag skulle då rakt inte göra det. Hade jag haft dom pengarna så hade jag.. ja, jag hade ätit oxfilé varje dag.

Det räcker gott med att det kommer hem några killar till mig för att installera uttag för att man ska kunna ha Telia bredband/tv/telefoni här någongång mellan tisdag och torsdag. Dom började borra hos grannen kl 8.27 imorse så jag vet att dom är i huset. Jag däremot ska inte ha Telia, jag är nöjd med mitt bredband från Bredbandsbolaget, jag tittar inte så mycket på teve och hemtelefon kommer jag aldrig att ha igen, billigare med mobil numera och jag har inte tänkt flytta förrän jag ska in på hemmet ändå.

Så hoppas att dom läser mitt mail och inte står utanför här kl 17 imorgon och slänger ner en påse med hundbajs i brevinkastet för att jag inte öppnade när dom ringde på.


Kommentarer
Postat av: åsa

Har haft en sån där demonstratör hos oss en gång, en pingstafton...och det tog flera timmar!

Trodde i min enfald, att vi skulle få soffan rengjord (det lät så stort) och det passade ju bra eftersom vi hade hund som fick ligga i den..

Han, demonstratören, hade en svart (!?) påse i dammsugaren och visade hur skitig vår soffa var..jomen tack!

När han sa till mig att jag skulle rengöra HANS dammsugspåsar, då tyckte jag att "måttet var rågat" och han fick packa ihop sin f-bannade superduperdammsugare för nästan en halv miljon och så fick han gå!

Nå´n jäkla ordning får det väl vara!

Att han sa att vår soffa var skitig, det kunde jag ta eftersom han hade svart dammsugspåse, men när han sa att JAG skulle göra hans jobb, då fick det vara nog!

Ha dé!

2012-03-05 @ 17:03:53
URL: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback