Seg i kolan

Ni vet att besöket förra helgen ringde sin bror så jag fick veta att jag haft en router i mitt modem i si sådär 3 år och fick igång det också så jag slapp den 10 meter långa nätkabeln. Underbart liksom. Jag fick ju köpa en Samsung Galaxy 3 av en kompis i torsdags, det vet ni också. NU först klack det till i skallen att jag faktiskt kan surfa på mobilen genom mitt trådlösa nät här hemma, det liksom bara slog mig och vilken skillnad på fart! På Wordfeud går det skitfort numera, det tackar vi för.

Jag pratade med Ewa i telefon förut och hon har också ont i halsen plus feber, hon har varit sjuk hela veckan egentligen men nu slog det till. Att jag har ont i halsen måste ju bara för att Ewa var sjuk och vi umgicks, så kan vi säga! Om jag nu blev sjuk så ligger säkert halva folket från krogen också. Så alla kan därför skylla allt på Ewa, japp!

Det slog mig också nu att imorgon ska jag inte gå till nåt jobb, inga svep att borsta, inga microdukar att vika ihop eller heller inga trappuppgångar att städa. Det känns lite sådär faktiskt.

Förresten, vill ni spela Wordfeud med mig så heter jag nåt så otippat som noggeriza. Vi ses där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback