Tjöt!

Oj vad jag har försökt lära mig min nya kärlek. Hon är lite motstridig som dom flesta jag har haft ihop det med. Varför är tjejer så envisa för? För det första så tillåter hon inte att jag kopplar ihop henne med datorn, hon gillar inte trekanter alltså, så trist eller bara pryd. Sen går hon igång bara man pillar på henne, ja lite här och var faktiskt. Det känns ju igen...liksom.

Sen är hon slut på energi ganska fort, hon vill inte lika länge som jag och det är ju också rätt trist måste jag säga. Men bara jag sätter i en plugg så går hon igång för fullt, kan vara att hon är bisexuell faktiskt.

Idag filmade ju jag mina katter som ni ser i inlägget under. Jag skulle lägga ut det på Facebook direkt från mobilen men nehe, då blev hon blyg och ville inte alls, ingen publik alltså. Sa jag att hon är pryd? Men jag gjorde nåt annat. Jag fixade filmen på nåt som heter Videofy.me och där kunde man koppla ihop med sin blogg direkt och det fattade ju inte jag riktigt så jag la in det två gånger, ett manuellt och ett automatiskt från det där stället, nu har jag raderat det ena men det är ju bra att det går till så för då behöver man inte fixa och dona med inbäddning och skit.

Idag skiner solen förresten men det verkar kallt så det blir väl långkallingar, fodrade trosor och dunjacka och icke att förglömma, en mössa med öronlappar!

Vad ska ni hitta på idag då?


Kommentarer
Postat av: Ingvar Gustavsson

Men lilla vännen :-) Kallt idag, underbart ute nu, räcker med en bikini för dig.

Ha´det gött o Kram

2012-03-03 @ 14:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback