Tur i oturen

Jag har hela tiden fått pengar den 24:e även om det datumet infaller på en lördag, alltid! Inte denna gång tyvärr.

Jag har e-legitimation och gick in på Försäkringskassans sida och skulle kolla hur mycket jag skulle få. Visst skulle jag få pengar..men inte förrän på måndag! What a fuck! Kan dom inte ta hänsyn till att jag ska träffa min nyfunne vän imorgon? Inte ta hänsyn till att jag ska festa med Carro för första gången sen..ja..ja jag minns inte när, kan vara en firmafest för en si så där 7 år sen eller nåt.

Jag satte mig in i situationen, där satt jag i soffan och drack saft med ofärgat hår, diggade lite med ett finger till musiken på Spotify, suktande på dom andras dricka som skulle bestå i allt annat än saft. Jag såg också framför mig att jag stod utanför klubben, höjde hörapparaten till max för att KANSKE få höra ett hum av konserten. Skulle jag inte göra det så skulle jag gå hem MEN i alla fall inte bakis på söndag, en endaste fördel alltså.

Jag smsade min dotter och frågade om jag skulle kunna få låna lite pengar och hon fick tillbaka dom på måndag. Det dröjde lite så jag blev allt deppigare men sen kom det: "Självklart! Jag för över med en gång".

Asså jag har fått den bästa avkomma man kan tänka sig, hon bjuder inte bara på en cheeseburgare på kvällningen utan lånar även ut pengar, man kan inte annat än att älska henne. Hon har nog fått sin hjärna och sitt goda hjärta från mig, så kan vi säga!

Strax efter fick jag ett sms från en Facebookvän: "Jag har fått lön! Du får gärna låna av mig om du vill gå ut i helgen!" Så goda vänner har jag också liksom. Underbara gumman. Jag smsade tillbaka att jag precis fått låna av min dotter och fick tillbaka: "Säg bara till när FK är dumma! Jag hatar dom!!"

Ja ni ser. Underbart! Jag ska gå ut imorgon och nu har jag varit på ICA, tur jag gick dit nu för det var förjävla mycket folk som kom när jag var klar.

Det här var ett måste, ja nästan viktigare än ölen jag ska köpa imorgon faktiskt. Lite synd att jag inte får tjejen som är med på förpackningen, men man kan inte få allt!

 

I skuggan är det rätt kallt men i solen, ja i solen, herregud där skulle man få för sig att slänga sig i första bästa vattenpöl...om det nu hade varit några alltså! Göttans skönt väder nu.

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

NejmenSune! Färgar du håret? Varför inte någon mer galen färg?...som passar din personlighet haha

2012-03-23 @ 11:50:09
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Doris

Härligt att det ordnade sig ! Hoppas att helgen blev trevlig, kram.

2012-03-25 @ 07:44:14
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: Julia

mig veterligen så har försäkringskassan dessa regler: om dagen du ska få pengar på (i ditt fall den 24e)infaller på en lördag så får man pengarna på fredagen innan. infaller dagen på en söndag så får man sina pengar på måndag.

2012-04-02 @ 23:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback