En bra dag

Nu är dotterns förråd flyttat till mig, nu är det enbart några lådor kvar med saker som dom använder fram till dom ska flytta. Det blir dyrt att äta ute varje dag så det är någon kastrull, stekpanna, slevar och annat som ska till mig.

Sen ska ju tevebänk, tv, ljudtjofräset som jag inte vet riktigt vad det är men det ska också till mig, mamma ska låna men kanske är 42 tums plattv med ljudtjofräs helt ute när dom väl får en omöblerad lägenhet så vi får hoppas att hon inte vill ha det, här skojade vi lite då.

Jag har även klippt mig, äntligen liksom! Lockarna i nacken var för..ja vad ska vi säga..lockiga! Nu är det stubb igen och i skrivande stund sitter jag med färg i håret, DET behövdes verkligen om vi säger så.

Jag har även köpt mig ett par jeans, NÄR hände det senast liksom, även en pikétröja som jag tänkte ha på kusinträffen på lördag. Det känns helt underbart att kunna köpa sig lite, jeansen jag har har liksom hål i grenen så ja, det var jättenödvändigt. Sköna var dom också. Älskar Blendjeans!

Datastolen åkte till tippen idag med dottern, hej då, jag kommer sakna dig men man kan inte titta bakåt i livet för det är inte dit man ska! Man ska blicka framåt för det är DEN vägen man ska. Det som varit ska man inte älta för då blir man bara bitter och en bitterfitta är det sista jag tänker att bli. Allt som sker har en mening.

Imorgon ska jag vara i "det mäktiga huset" där det kommer vara fest. Nu vill jag inte se trosor i trädgården, skitiga kallingar i bastun osv. Jag ska inte vara med att festa alltså utan städa upp efter dom!

Hoppas ni haft en bra dag i värmen, idag är det väldigt varmt måste jag säga men det är SOMMAR!








Kommentarer
Postat av: Marty Moretimer

Trevligt att läsa att humöret verkar på topp! När våren kommer ska det gamla ut och det nya in! Så har jag alltid tänkt i alla fall! Kul med lite nytt fräscht i tillvaron! Ha en go helg på dig och vi hörs på Twitter! :-D



Mvh,

Marty

2012-05-24 @ 16:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback