Första dagen

Jag ljuger om jag säger att jag är skitpigg, att inte min rygg gör ont och att mina fötter inte alls gör ont heller, för det är precis det motsatta!

Jag var på jobbet redan 6.40, man vill ju ha parkering liksom så jodå, det fanns allt när jag kom, rätt många faktiskt, eller ja, alla var lediga kan vi säga.

Eftersom den ordinarie städaren var någon annanstans idag, ja på det mäktiga huset faktiskt så fick jag då ta ett höghus själv. Det gör mig inget som jag skrivit många gånger förut. Jag mindes alla moment. Hissdörrfönster, entrédörrsfönster, moppa alla våningar, alla jävla trappor (7 våningar), smeka räcket, slicka lite på dom och känna vad folket hade smetat in för nåt denna gång..eller näe. Jag sopade också såklart, tog bort entrémattan, sopade där också. Tog källargången, fönstren nere i källaren och även under dom jävla mattorna.

Hej vad min rygg strejkar nu men wtf, jag har en provanställning! Då kan man gå över gränsen lite men bara lite.

Sen städade jag även inne på kontoret, borstade svep, tvättade dom, hängde upp microdukar i torkskåp, la svep i backar och in med nästa gäng.

Satte på diskmaskinen..som visade sig vara på intensiv som nästan tog 2.5 timmar men helvete vad rent porslinet blev ska jag be och tala om! Imorgon blir det på snabb.

En del var glada över att se mig, andra hälsade inte och ignorerade mig hele dan men det skiter jag i. Gör ert jobb så gör jag mitt liksom, så kan vi säga!

När jag var längst upp på vindsvåningen så ringde min chef och tyckte att jag skulle komma ner och skriva på lite papper för han var tvungen att sticka iväg. Jag låtsades att hissen var paj och sprang ner alla våningar men sen var hissen lagad i min fantasi när jag skulle upp igen. Får inte förta mig liksom, dumt ju.

Idag kommer jag somna ovaggad och jag kommer nynna "Edelweiss" som jag sen kommer somna av. Jonna Blund lär inte behövas nu, hon har inte varit hos mig på länge, jag måste lukta illa eller nåt.

Nåja, lite uppdatering så här första dagen!

Tjo!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback