FREDAG!

Jodå, jag lade mig runt 20, somnade runt 21 och sov nästan hela natten, vaknade 3.15, en hel kvart tidigare! Jag är rätt utvilad. Blev lite trött när jag såg att nån av katterna (läs Nogger) bitit av ett snöre till en persienn så den får jag inte upp nu. Suck!

Inatt drömde jag om flator, vi var på fest. Jag skulle ha fått till det när jag upptäckte att ja..näe lite för mycket info kanske. Detta är ju en barnvänlig blogg *host*. I alla fall så skulle jag raka muttan i skogen! (icke en barnvänlig blogg mer) men då såg jag att skogen var så gles att alla Lidls kunder skulle sett muttan. Så det sket sig.

Sen var jag i en buss helt plötsligt och flatorna. Tror att jag sett för mycket på Lip Service (en flatserie) för där hånglade jag med en gift tjej och hennes fru var med på bussen. Ja dom gör mycket sånt i den serien. Flator alltså (himlar mä ögera).


Idag blir det en intensiv dag tror jag, hellre det än att jag ska somna med huvudet i handflatan och dunsa ner i bordet när jag känner mig avslappnad. Kolsvart är det ute också. Inte kul men det blir väl ljusare...antar jag.

Ha en sketbra dag alla så ses vi här i eftermiddag, okej? Bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback