Hej litet barn

Att börja jobba heltid som jag inte gjort på 4 år kan tydligen vara jobbigt för kroppen. Eller kanske mer att jag går upp så tidigt. Gick ju upp 4.30 igår och kl 19.30 sa jag godnatt till Facebook och Twitter, orkade inte hålla mig vaken. Då hade jag alltså missat "Arga snickaren", ""Tv4-nyheterna" och lite annat men är man trött så ska man gå och lägga sig.

Jag somnade dock runt 20.30 tror jag eller om det var 21 men i alla fall, klockan 21 liksom, när hände det sist då?
Jag sov också hela natten till 5.10. Jag vaknade med ett ryck och fick för mig att jag hade försovit mig. Men det hade jag ju inte, hade ju ställt klockan på 5.30, lite sovmorgon alltså.

Min dröm var lika knepig som oftast. Min dotter gick i lågstadiet och hade nekats få en macka med rödbetssallad på hos någon jag inte kände. Tanten hade gett henne medwurst istället. Sen helt plötsligt bodde vi i Stockholm och Ewa hade också flyttat med. Vi gick på Stockholms gator och jag frågade vad vi skulle göra. "Jag ska ha tag på en speciell korv" säger Ewa då...o...kej. Här erbjuder Stockholm hur mycket som helst och Ewa ska bara ha tag på en korvjävel. Okej okej. Vet inte om vi hittade den för sen vaknade jag.

Idag pissar det inte ner. Solen är framme minsann. Hoppas det pissar ner ikväll dock för då kanske folket i det "mäktiga huset" sitter inne och inte kastar flaskor över hela trädgården som vi sen får plocka upp. Vuxna folk!

Ikväll kommer jag nog somna runt 19 för jag ska upp 3.30 imorgon bitti så ja. Men det känns bra, jag får riktig lön..kanske inte lika mycket som om jag skulle gått hela månaden men tusen kronor mer denna månaden är i alla fall mer än jag haft i 3.5 år. Då går det alldeles utmärkt att gå upp i ottan, det är värt det kan jag tala om.

Ha en bra dag alla, återkommer efter 15.30 någon gång.

Och glöm nu inte att hjälpa min vän och rösta på hennes föräldrars hus för en ommålning! Tack som FAN!

HÄR!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback