Jättehektiskt

Idag har jag ont i fötterna, kan vara att jag fått nya arbetsskor men kan också ha med att göra att jag  gick flera...meter inne på kontoret. Det har vart det vanliga och lite annat.

Innan jag slutade i februari var jag klädansvarig, bocka av kläder, kolla så allt stämde, dela ut kläder till folk som hade beställt. Det är en procedur som heter duga.

Eller näe det är det väl inte egentligen. Men jag har ansvar då är det också jag som delar ut och folket måste skriva sina iniatialer för att få ut kläderna. Ibland (läs rätt ofta) så gör leverantören fel, dom skickar med fel storlekar, för lite och annat, HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA?? Det är ju inga mängder vi beställer, inte stora lastbilar fulla men det slår aldrig fel, alltid är det nåt fel. Som det här tex. 2 collagetröjor var beställda, 2  stycken xxl...det kom 1 xxl och 1 xxxl, glo för bövelen, stäm av på beställningen! Gör om, gör rätt! Miffon.

 

Jaja..sen när man kollar på pappret vem som ska ha vad så tar man papperstejp och skriver namnet så man har lite koll. Dom flesta fick sina kläder idag och chefen hade tydligen inte beställt nåt sen jag slutade för han väntade tills jag kom..antagligen för att han själv skulle slippa böket, tack för det herr chef, very kind of you liksom.

 

Imorgon ska jag ta med tröjor till "det mäktiga huset" för dom har fått annorlunda kläder. Killen som jobbar där ska bära kilt nedtill och tjejerna kortkort kjol, blir perfekt, gud så mycket säljare vi kommer få till det där stället.

 

Sen hade vi massor att göra på jobbet.


Så mycket att jag satte mig i soffan och läste om Kikki...eller när jag tänker på det så glömde jag nog just det om henne, det kom in folk och störde!

Då gömde jag mig i tvättstugan och illglodde på svep och väntade tills dom gjorde rent sig själva men med min otur så..näe dom gjorde ju inte det då!



Idag har det varit rått ute, regnat, solen har tittat fram, det har regnat igen och sen har det vart mulet och kallt. Jag har ju vart inne hele tin men nu fryser jag. Ska nog lägga mig i ett bad och tina upp.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback