Jooooråsåatteeee

Kl 7.10 ringde klockan, melodin från helvetet och jag lovar er, jag var uppe på en halv sekund. Jag är inte van vid den här mobilens alarm liksom, jag har inte jobbat på 2 månader för bövelen.

Hoppade in i duschen och sket i att fixa håret, tryckte ner håret med en keps bara.

9.30 var jag på jobbet och där skrev jag på provanställningspapper..eller vänta, det var det ju inte, det var vanlig anställning, fel papper alltså, något annat hade handläggaren inte med. Inga koder heller som behövs för att Samhall ska anställa mig. Koder på hur mycket mupp jag är liksom..eller näe. För min rygg, för min hörsel och magen. Dom var inte med alltså. Dom måste vara med, man måste ha ett funktionshinder för att få jobba där, jag har då tre. Hoppas innerligt att handläggaren delger resten till min chef för annars går det åt skogen. Och åt skogen vill man ju inte att det ska gå...liksom.

För att det inte ska bli ett för stort glapp i ekonomin mellan aktivitetsstöd och lön (aktivitetsstödet är förskott och lönen efterskott) så räknade vi lite på det hela och jag ska då alltså börja på måndag kl 7! Heltid minsann, ja det är jag tvungen till sen Försäkringskassan kastade ut mig för 2 år sen, jag har ju inte diskbråck länge..tydligen men smärtan är densamma. Skitsamma, jag är rätt glad över att inte ha nåt med dom att göra, dom kan liksom..ja liksom äta bajs!

Jag ska gå upp i ottan på måndag men det skiter jag i för jag har banne mig en anställning! Jag ska svabba golv, trappor, smeka namntavlor, ta bort diverse mojs från entrédörrar och förhoppningsvis vara på flera olika ställen utanför området. Typ stå lutad mot en dörrpost, dra ut tuggummit i slow motion och slänga med mitt långa och blonda hår (som jag förövrigt inte har), så ska jag göra överallt!

Jag ska få jobbarkompisar, jag ska få skoja med dom, jag ska få dunka dom i ryggen när dom gjort nåt bra, jag ska stänga av hörapparaten när jag hör nåt jag inte vill höra, så ska jag göra..överallt!

Nu hoppas jag bara att min mage inte ska stressa upp sig för mycket så jag får sitta på skithuset och inte komma iväg, jag ska lura den, jag ska lura den att jag är fortfarande är arbetslös..men antagligen kan jag inte lura den eftersom jag kommer äta frukost kl 9, jag äter inte frukost i vanliga fall. Sen ska jag somna till Bolibompa varje kväll..och sen börjar det om varje dag.

Japp, det är fritt fram att gratulera mig här..faktiskt! Yaaay!









Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Grattis till jobbet, himla najs med heltid :)

2012-05-04 @ 13:39:22
Postat av: Sussie

Detta kommer att bli kanon. GRATTIS!

2012-05-04 @ 17:57:11
Postat av: Sune...the girl

Tack både Fröken Frodig och Sussie! :) Det kommer det att bli.

2012-05-04 @ 18:08:05
Postat av: Martina

Det är så jäkla härligt att "höra" glädjen i ditt inlägg!!

Grattis kära vännen!!

2012-05-05 @ 06:38:41
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Doris

Grattar här med ;-).

Hoppas att du får tid över för din blogg också, mitt bloggande har fått lida efter att jag började jobba mer ...

Sköt om dig, kram.

2012-05-05 @ 07:42:25
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: Malin

Grattis!!!

2012-05-05 @ 14:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback