Kusinträff

Min blåsa ni vet..alltså, den. Den vill jag inte ha. En ledig dag tycker den att vi ska upp 7.25. Nu påminns jag om hur det är att ha småbarn. Småbarn som inte vill ligga kvar i sängen och gosa utan småbarn som vill upp och leka med duplo, lego, bilar, dockor, hushållskåpet eller leka med vatten på toaletten!

Det var bara att gå upp så var den dagen förstörd.

Jag väntade till 9.40 sen gick jag till bolaget och ICA. Man vet inte vad som händer ikväll. Det är ju Cruising istan för bövelen, då hela stan lever upp, då ALLA är ute och det kan jag ju inte missa bara, nej nej. Då måste man vara lite beredd så där stod jag utanför bolaget med 3 till. Jag kom in som nr 2, rusade till ölhyllorna och rusade till kassan. Gick sen till ICA och köpte tandkräm och en bukett blommor till pappas fru för imorgon är det mors dag och dessa får hon idag för imorgon ska jag ha en sista mor-dottermysdag innan hon flyttar. Då har vi inte tid att åka på nåt mors dagsfirande.

Nu sitter jag i bara bh och piratbyxor och äter frukost!


Detta står jag mig på till middagen i eftermiddag! Detta är mer än vad jag brukar äta, jag äter inte frukost i vanliga fall. Detta knullar i munnen, verkligen!

 

Ja nu är det väl dags att slänga sig i duschen och fixa till sig. Rätt skönt att det inte är den där enorma värmen idag, det hade varit jobbigt vill jag lova.

 

Jag bloggar mer imorgon när jag har tid, jag blir nog rätt sen, bara så ni vet! Hej!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback