Loreen

Jag kan bara säga igen, jag är SÅ jävla glad över att jag såg röstningen på ESC igår när jag kom hem från kusinträffen. Jag var säker på att jag skulle missa alltihop tack vare den där träffen men jag kom hem lagom till festen som skedde på Twitter, har aldrig sett Twitter explodera så som igår. Det var verkligen nästan alla mina 125 följare som tittade, vi skrek, vi twittrade, vi peppade varann och retweetade (gjorde så deras tweet syntes för alla följare) hej vilt!

Jag som aldrig kan vara allvarlig tyckte det var kul att skriva lite hej och hå. Som med programledaren från Baku tex som Magnus Carlsson tydligen var kul så han retweetade det till alla sina följare.













Jag gillade Magnus innan och gör det ännu mer nu. Jag gillar även hans man som kommenterade mina tweet lite här och var. Jag gillar dom killarna helt enkelt!

Visst minns vi våra andra 4 vinnare som ABBA, Herreys, Carola och Charlotte Perelli men Loreen, oj, hon gjorde detta så historiskt så det finns inte. Hon var verkligen favorittippad sen länge och ser man också andra länders twitter så hyllar dom henne och DET mina vänner är helt underbart!


Grattis igen Loreen! Inget tvivel om vem som SKULLE vinna detta från början till slut! Hoppas du festade riktigt ordentligt trots att du inte är nån "partypingla"!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback