Packa och bära

Ja då fick man äntligen ta av sig arbetskläderna som man haft på sig sedan kl 5 imorse. Kan säga så här. Innan idag hade jag hela lårinsidor, nu..är dom skinnflådda!

Det var ju inte direkt snö och drivis idag liksom. Det var varmt, nej fel, det var hett! Har man då svarta arbetsbyxor som inte är så tunna och svettas på det så..ja, det hjälper ju till att han lår som går ihop också, ja det är helt okej att skratta här. Jag har dessa lår efter alla år som fotbollsspelare, kan liksom inte ta bort dom.

Jag städade ett höghus, städade hela kontoret och sen gick jag hem till min dotter för att hjälpa henne att packa. På vägen höll jag på att göra nr 2, JÄVLA tur att jag tog med mig hennes nycklar för hon själv var inte hemma, nej då, då hade hon först jobbat och sen solat med pojkvännen förstår ni. Jag låg och slappade i hennes soffa, höll på att somna så jag ställde mig och diskade, snäll mamma jag japp.

Sen packade vi, lådor som skulle in i mitt förråd, lådor som ska upp till Sthlm och påsar med massa som hon skulle slänga på tippen imorgon. Det är inte lätt att flytta till en möblerad lägenhet. Tur att jag flyttat så pass mycket att jag slängt halva mitt liv så jag hade lite plats i mitt förråd. Lådorna är nu i mitt förråd, sen ska vi flytta hennes förråd till mitt, ja innehållet då alltså.

Detta är inte ens hälften



Sen ska jag ta över hennes tevebänk, låna hennes teve, stereo med ljud..eh ja. En fyrkantig byrå med 3 hål eller ja, skitsamma. Nästa onsdag flyttar hon. På söndag ska vi ha en mamma/dotterdag då det är mors dag. Vi ska laga mat, äta, prata och ta vara på sista tiden med enbart vi..det kommer kanske inte bli på ett tag om man säger så.

Som tack för hjälpen bjöd hon på pizza med en läsk, det var svingott. Tack älskade dotter för det.

Nu ska jag stupa i säng. Godnatt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback