Piss, här vare piss!

Detta vaknade jag till idag.

Det var ju inte riktigt vad jag ville ha. Detta var ungefär 4.45 i morse, jag tänkte att det kunde bli bättre. Istället blev det bara sämre. Det pissade ner, det verkligen pissade ner mest hela dan! Inget skoj, inget skoj alls faktiskt!

 

Idag har tiden gått lite saktare. Jag har tagit ett hus själv, jag har pratat med lite boende om saker som jag sen framförde till "Utropstecknet".

 

Imorgon ska jag vara på "mäktiga huset" och även på fredag då. Imorgon ska jag vara där kl 7 och kl 5 på fredag. Jag kommer säkert att stupa i säng så fort jag kommer hem på fredag. Men idag är det onsdag, mitt i veckan. Det har gått fort tycker jag. Första veckan är snart gjord.

 

Förresten, vill ni hjälpa mig att hjälpa en vän? Hennes föräldrar är med i en tävling om en ommålning av deras hus. Huset är vackert men det skulle bli mycket vackrare med en nymålad fasad eller hur?? Precis! Dom ligger på plats nr 9 och ligger dom på plats nr 5 innan den 20:e maj så har dom en chans! Så gå in på den här länken och rösta, det tar endast 2 sekunder av ditt liv. Nästa gång kan det vara du som behöver hjälp.

HÄR hittar du sidan! Tack så väldigt mycket!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Härligt att du trivs med ditt jobb men det var ju en okristelig tid som du måste vakna på !

Har gjort min plikt och röstat igen, fortsätt bara att påminna ;-).

Ha en skön helg, kram.

2012-05-12 @ 07:22:47
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback