Så jävla fort!

Jag var på jobbet 6.40. Sen var det nästan full rulle hele dan.

Övervåningen skulle städas och alla rum skulle ha nya sängkläder.

Så här fint ska man bädda förstår ni och det gjorde jag. Sen kom det nån annan och städade, jag fick ta alla toaletter. Ta bort andras könshår i duschar, försökte lista ut om det kom från en man eller kvinna och sen stoppade jag det i en påse för att sen ta med hem..eller näe.

 

Trappan städade inte jag utan en annan, men tycker om den här trappan, den är så..ja fin.

 

 

 

Sen var det dags för 3 av oss att åka och handla. Ni vet ju att jag gillar meloner, meloner i alla former. Var tvungen att fota.

 

 

Sen var det till att duka bort lunchen, diska det, fixa snacks, kaffe och ny dukning för ikväll ska dom ha lite fest, nytt gäng, ny fest. Imorgon ska jag inte jobba där men är tillbaka på onsdag då det kommer vara ett gäng som kommer imorgon eller om det är samma gäng som är kvar, har inte så stor koll på det.

 

Hoppas ni har haft en bra dag precis som jag! Förresten varför sitter man i trosor, strumpor och tröja om man fryser så äggstockarna funkar som maracas? Det gör dom nu!

 

Dagen gick i rasande fart, man tänkte inte på vad klockan var förrän det var dags att åka hem igen. Underbart!

 

Återigen, min väns föräldrar är med i en tävling om Beckers färg för deras hus, dom är på plats 7 och behöver komma på minst 5:e plats för att få en chans till en ommålning, visst vill ni bidra med er röst? Man kan rösta varje dag! Rösta HÄR! Tack!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback