Tjo!

Ja då var andra dagen gjord. Den här dagen var inte veckans längsta, nej för bövelen, den var ju inte så kort att jag inte hann att äta upp mackorna på frukost, nej inte så kort men jag tog en trappuppgång i ett höghus, källargången och sen var det frukost. Efter frukost åkte jag med "Utropstecknet" till olika ställen för att lämna och hämta upp beställningar, lämnade tidsrapporter och sen till ett ställe som man kan få hämta ut arbetsskor. Det gjorde jag. Jättefina!

Jorå det är arbetsskor. Ser ut som gympaskor och ja..det är det...fast med stålhätta där fram! Jag har aldrigt haft storlek 40 ever men dessa är det, klämmer i tårna gör dom också, dom domnar av och sen sover dom fram till du tar av dom men fina är dom!

Efter jobbet åkte jag till min dotter för att återlämna hennes bil, trodde det skulle bli så liksom, bara lämna, hon skulle skjutsa mig hem och sen var det bra med det men nej då. När jag ringde på öppnade hennes pojkvän helt nyvaken. Dom åkte tidigt från Sthlm imorse och hade väl varit hemma några timmar, sovit i 1.5 timme och min dotter sov fortfarande när jag klev in. Han väckte henne och sen ..ja sen låg hon kvar i nån timme. Vi pratade om deras Stockholmsbesök, om lägenheten och lite minnen från Sthlm som jag haft, uteslöt en hel del dock. Mitt ex bor där.

Sen skjutsade dom hem mig så jag var hemma 2 timmar efter jag slutade.

Idag fick jag veta att på fredag ska jag då jobba i det "mäktiga huset" och tror ni jag börjar kl 7 eller? Hell no, jag börjar kl 5! Jo jag skrev F E M! Det är fyllekajorna från festen innan som ska ha frukost och frukost serveras mellan 7-8.30. Innan det ska vi ha städat hela undervåningen där vi säkert kommer att få..ja städa rätt rejält Dom ska ha konferens kl 9 och då ska det vara städat i konferensrummet och sen står vi där på rad och vrålar god morgon allt vi kan, dom som tar sig åt huvudet vet vi har ont i det. Det vet vi!

Imorgon och framåt ska jag åka redan kl 6.15 på morgonen, jag åker med "Utropstecknet" som ska vara den som låser upp, gör kaffe och välkomnar alla, jag har inte råd att åka buss och än är det lite kallt och långt att cykla. Orkar inte! Hela förra sommaren cyklade jag dit..och ja, det var jobbigt. Jag ska cykla..men inte än.

Ja det var allt för idag. Godnatt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback