Vad gör man inte..

I går kväll fick jag ett sms av dottern: "Vad gör du imorgon?" Jag skrev att jag inte skulle göra nåt utom att tvätta kl 17..sen kom det "Det går inga bussar till grannstaden och jag ska med tåget". Då visste jag att det handlade om i ottan typ.

Det kom fram att hon skulle med tåget 9.30 och behövde ju komma dit. Jag erbjöd mig att skjutsa henne till tåget 4 mil bort. Hon ska..ja jag vet inte vart hon ska, antagligen upp och skriva på lägenhetskontrakt, det är vad jag tror.

Hon blev jätteglad så ja, 8.30 blir jag hämtad så ska vi åka till grannstaden då.

Imorse vaknade jag 6.40, det är ju jättenormalt att vakna då, särskilt som klockan skulle ringa 7.30. Normalt folk kanske skulle ha somnat om, men heter man Sune och är från vettet så ligger man och spelar på mobilen istället. Det är ju alldeles normalt särskilt som man somnade 3 och ska köra 8 mil, japp så är det.

Men jag tar alla tillfällen till att umgås med min dotter eftersom det kommer ske flytt om 3 veckor. Självklart kommer jag att åka upp och hälsa på under dom här 10 veckorna som hon kommer först och främst vara där uppe. Mamma kommer man inte undan.

Ska passa på att åka till tippen också idag när jag har bil, det är massor som ska slängas hos mig.

Ja, jag återkommer när jag har tid över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback