Jag är inte bara flata...jag är mamma också

När jag berättar för folk jag nyss lärt känna och dom då vet att jag är flata (det hymlar jag aldrig om) så berättar jag också att jag har en dotter. Det är DÅ det uppstår fruktansvärt många frågetecken över deras huvuden. Det är också DÅ jag inte hymlar om att jag hade en period på 15 år som var förvirrad. Jag hade karlar och OJ vad karlar jag hade. Jag har varit sambo 2 gånger och förlovad med den sista sambon.
 
Det var när jag var 30 som jag förstod att jag var bisexuell och det var för 7.5 år sen som jag förstod att jag verkligen inte ville ha karlar alls. Jag vill inte ha en drule, jag vill ännu mindre se en ens på bild! Det är svårt att förstå för en del, hur man kan vara utan. DET KAN MAN, TRO MIG!
 
Jag är dock glad över att jag i tidig ålder fick en dotter.
 
 
En dotter som var så förbannat söt (klart alla mammor tycker att sina barn är söta) att hon charmade alla med sitt glada jag. Hon var ALLTID glad. När hon väckte mig var det inte med ett illvrål utan hon stod upp i spjälsängen, vred på två spjälor så dom gnisslade, när jag vaknade så fick jag det där supercharmiga leendet mot mig och sen var den dagen räddad.
 
Hur jag såg ut när jag var liten? Lika glad, se själva!
 
 
Så här glad var jag också oftast. Särskilt när jag fick makaroner och bacon till middag. Folk säger att jag är lika glad idag. Inte varje dag ska tilläggas och inte just nu som ni förstår men jag är nog en rätt glad person. Varför gå och sura för saker man inte kan göra nåt ändå? Precis!
 
Vi återgår till min dotter nu. Hur två fula föräldrar kan få ett så vackert barn är för mig en gåta, kanske tog jag fel på BB ändå? 
 
 
Denna vackra tös har legat och skvalpat i min mage i 9 månader, sparkat mamma på revbenen, gjort volter och säkert pekat finger åt folk som ville känna på magen helt utan lov. 
 
Saknar min dotter, en dotter som har så mycket empati och omtänksamhet mot andra människor. Om ca 1 månad kommer hon hem till mamma igen för att umgås och kramas. Hon kommer säkert hem enbart för att vara säker på att hon får sin årliga Toffifee som hon alltid får på julaftons morgon, jättesurprise liksom!
 
Älskar dig Emelie! <3 <3 <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Din dotter är så fin och du med.

Bra förklarat och skrivit tycker jag.

Kram

2012-11-28 @ 21:39:33
URL: http://wiilow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback