Kan vi ta bort måndag?

Igår somnade jag rätt tidigt, runt 21.20, var trött som ett as efter att ha sovit 4 timmar på morgonen enbart. 
 
Imorse när klockan ringde 4.30 trodde jag någon skämtade med mig. Det kändes som jag precis hade somnat. Jag blinkade många gånger innan jag såg att klockan verkligen var dags för att kliva upp. Jag släpade mig ur den varma och sköna sängen. Jag hade inte rört mig ett skit under hela natten vad det verkar. Jag hade fortfarande andra sängens kudde under armen, täcket var fortfarande mellan benen och mitt hår var bara platt på ena sidan, ja..eller mer slickat kan man väl säga.
 
Jag ställde mig i duschen och när jag tittade mig i spegeln så..ja då var det jag men en tröttare jag, en trött Sune med påsar under ögonen, röda ögon och märken efter en tillknygglad kudde på vänster kind.
 
Jag förbannade denna måndag, kan vi inte bara ta bort måndagar ur almanackan? Lediga varje måndag? Man måste ju fan rätta till sig innan efter helgens bravader innan man går till jobbet tycker jag.
 
På jobbet var vi astidigt. 6.41 stod vi utanför och väntade tills dom hade bytt om. Såg att dom satt på kontoret och det var då vi stormade in med moppstativ och annat man behöver när man ska städa och SOM vi städade sen. 
Det gick som på räls tror jag minsann. Tog frukost i form av två Ballerinakex i bilen, där var det ingen värme och inte ute heller för den delen för helvete vad kallt och rått det var på förmiddagen. 
 
Sen var det till att åka till kontoret. packa om och ta nästa ställe. Där var jag själv och hur många gånger fick jag inte frågan: "Är du själv idag?!" Och hur många gånger fick dom inte svaret: "JA!" då tror ni? Flera! Jag hoppade inte över nåt, det var till att slita och släpa och gå, gå tillbaka, gå igen och så höll jag på ett tag men vad fint det blev sen! Jag är envis minsann!
 
Jag åkte hem, helt slut och höll på att somna i hallen medan jag tog av mig skorna. La mig i sängen och höll på att somna där också men jag tittade på film istället. Så nu sitter jag här och jag lär inte bli så sent i säng idag heller kan jag lova!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

2012-11-07 @ 00:49:39
URL: http://wiilow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback