Lördag i lugnets tecken

Idag är det lördag. Nu är det 3:dje lördagen på raken som jag är hemma. Ingen fest så långt ögat når och det är så jag vill ha det. Har ingen lust att sitta och häva i mig öl, bli onykter, gå till krogen, ha kul och sen gå hem. Jag hade inte haft kul på krogen tror jag. Det är där som man var med Ewa, allt förknippas med henne. Folket skulle ställa massa frågor när dom är onyktra, jag skulle inte kunna koppla bort henne, jag skulle inte kunna slappna av! 
 
Därför är jag hemma, där jag vet att jag kan sitta och fundera ifred. Hur skulle det ens se ut om jag gick ut före begravningen. Antagligen skulle jag bli så onykter att jag bryter ihop. Då är det bättre att jag är hemma.
 
På torsdag är det begravning och det kommer vara min absolut värsta dag hittills i mitt liv. Jag är glad att jag har vänner med mig, vänner som kände Ewa som jag, vi är vänner som stöttar varann. Vi ska gå upp ihop för att säga farväl, jag går inte upp själv.
 
Jag har haft besök nu. Hon gör att jag glömmer bort mycket för en stund, hon får mig att skratta, hon får mig att inte sitta still, hon får mig att le. Är så glad över att jag har henne i mitt liv, vet inte riktigt hur jag hade mått om jag inte hade haft henne. Hon för över så mycket god energi till mig och det är jag tacksam över. Hon är en klippa!
 
Snart blir det en öl i hemmets lugna vrå, det kan vara gott. Man kan dricka en öl utan att känna att man vill ut och slå klackarna i taket, jag dricker inte ölen idag för att bli berusad utan för att det är gott! 
 
Hoppas att ni får en helt underbar lördag vad ni nu ska hitta på! <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag lovar att tänka på dig på torsdag. Begravningen är ett av alla steg man ska igenom i sorgen, för vart och ett man klarar av blir man lite lite starkare.
Förresten så hade de inte dumlekolor med pepparkakssmak på Hemköp. Jag letar vidare...

2012-11-26 @ 14:12:01
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Vad härligt att hon finns och att du känner dig lite gladare med henne. Det behöver du.

Jag tänker alldeles extra på dig i morgon Torsdag.
Begravningar är hemska men det brukar lätta något när den är klar.

Kramar i många tusen

2012-11-28 @ 21:34:22
URL: http://wiilow.blogg.se
Postat av: Anonym

bra att du är hemma o vilar,ute med alkohol kan vara påfrestande när man sörjer

2012-11-30 @ 20:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback