ÄNTLIGEN!

Äntligen är det helg då. Jag älskar att ha ett arbete, jag älskar att använda hela kroppen för det är då man stupar i säng på kvällarna och sover hela nätterna helt still, utan en tillstymmelse till att röra sig knappt. Men ibland (läs idag) var det lite jobbigt. Folk överallt, folk som trängs, folk som ska vara på samma ställe som en annan hele tin!
 
Först var vi på ett ställe, det tog drygt en timme, vi har gjort det så att vi inte ska ha så mycket att göra på fredagen eftersom vi då är på 3 olika ställen och då får vi stressa lite men det gick, det flöt på och vi slapp stå och vänta så länge vid varje dörr innan vi blev insläppta, det flöt på som sagt.
 
På andra stället var det massa folk då, lite här och var, helst där vi var då. Men det gick det också.
 
Vi åkte till Netto efter, jag köpte tvättmedel, sköljmedel, avfallspåsar och detta!
 
 
Nu slipper jag stå varje morgon med stela fingrar medan jag viftar med min reflexremsa för att bussen ska stanna vid min hållplats. Nu kan jag vifta fortare och gladare! 10 spänn. Som hittat alltså.
 
Nu är det bara ett par nya skor som behövs men det tar vi nästa månad. 
 
Vet ni vad som hände idag då? Fattar ni eller?! Nej det kan ni ju inte göra.
 
När kollegan klev in i bilen stank hon rök och det kände jag liksom! Hon stank och SÅ glad jag var över det då! Jag hade fått luktsinnet tillbaka. Sen bjöd hon på en Läkerol och ja ba: "Det smakar ju laktrits! Jag kännert!" Jag hade även fått smaklökarna tillbaka, det är lycka, på en fredag och allt! Underbart. Det firade vi med en räkmacka på ett fik, ja faktiskt stans bästa fik! 
 
Så nu tvättar jag då. Det är bara en nödvändighet, ett måste liksom.
 
Vad hittar ni på för kul ikväll då?
 
 

Kommentarer
Postat av: Laura

Hahahahaha visste inte att man blir glad av att känna rökstanken ;-)
Har också tvättat...nu ska jag nog röja i klädkammaren eller kanske kasta mig i sängen med resten av sömniga familjen... får se.
10 spänn!? wow! det är billigt för vantar, hoppas de värmer! Kram

2012-10-12 @ 18:20:20
URL: http://dreamsaboutlife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback