Lördag på topp!

Men tjenare alla monsterdiggare. Hur är det med er? Med mig är det bara bra. 
 
Igår var det lite fest..inget ovanligt tänker ni, näe precis och jag har lärt mig efter missödet för 2 veckor sen. Nu äter jag ordentligt innan och jag tar bara 5 öl. Nu har jag varit på topp två lördagar i rad och så ska det fortsätta! 
 
Igår var vi tre tjejer. Vi hade sketkul! Tills den ena inte mådde så bra och cyklade hem (fick vi veta efteråt). Jag och Ewa gick ner till krogen som vi vistas på varje gång vi är ute. 
 
Det var halloweentema. Inte många som var utklädda men personalen var det! Här har vi en och jag ser livrädd ut.
 
 
Mikaela heter hon och hon jobbade i garderoben igår. Där stod jag rätt mycket faktiskt. Hon är så go den där tösa! Nu såg jag att jag hade röda märken på min vita tröja, hoppas det går bort säger jag bara!
Det var mycket folk, det var glada folk, alla var på topp! Utom en kille som hamnade på golvet, han var rätt låg.
 
Sen gick vi och käkade pizza. Träffade en kille som varit på krogen under kvällen och han följde oss till dörren. Tjötpelle, så kan vi säga!
 
Jag var väl hemma 2.30 nya tiden då, gamla 3.30, ni kunde räkna ut det ja, fan va ni är bra! Jag hade fått ett sms 3.49, gamla tiden då för min mobil hade inte ställt om sig. Vad det stod? "Sover du!". Eftersom jag somnat 10 minuter tidigare så svarade jag ju inte såklart. Förjävla synd att jag inte var vaken, FAN säger jag bara, så kan vi säga!
 
Idag mår jag kanonbra. Låg kvar i sängen till ca 13.30 fast jag vaknade runt 9. Skönt att bara ligga och slappa, smsa med människan som smsade inatt och glott på nätet efter lite saker.
 
Ingen söndagsångest eftersom jag är ledig imorgon. Underbart ska det bli!
 
Hade ni en kul lördag?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback