Man är inte piggast!

Imorse fick jag allt ta och knata ner till Pressbyrån för att fylla på mitt busskort. Det var kallt, det var mörkt och det var knappt en kotte ute.
 
Polarn som brukar vara med på bussen från mig till stationen gick av den bussen jag skulle på. Hon blev glad över att se mig för hon trodde jag var ledig idag. Ledig? LEDIG?? Här får en för bövelen inte vara ledig hur som helst. När man har 25 obetalda semesterdagar att ta ut så har man inte råd med det. Jag var ledig i måndags, det får räcka tills..ja..tills nästa gång jag får vara ledig.
 
Jag hoppade på bussen och for till jobbet. Packade det som skulle packas sen åkte jag och kollegorna till uppdraget. Där gick det som på räls.
 
Sen var det lite lunch och sen åkte vi till andra stället.
 
Där gick det också som på räls.
 
När jag kom hem tog jag fram en kycklingfilé. Gjorde currysås och kokade ris till det. Det var väl ingen höjdare direkt men jag blev mätt och det är det som räknas eller hur? Precis!
 
Sen la jag mig i ett varmt bad, jag har varit frusen hela dan, jag låg där faktiskt en hel halvtimme, höll på att somna flera gånger men smsade med kaffebesöket så jag höll mig vaken.
 
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna men då vaknar jag väl runt 2 och kan inte somna om. Så jag får helt enkelt ställa mig och diska så jag håller mig vaken. Japp!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback