Sista tisdagen i oktober

Inatt sov jag inte mycket. Min rygg bråkade, jag somnade sent för att jag tog en för sen power nap igår eftermiddag.
 
Jag sov väl 2 timmar sammanlagt men det var bara att kliva upp när klockan ringde. Jag hade glömt att köpa busskort så jag tänkte ta det direkt på kontokortet men deras terminal var stängd så jag fick åka gratis. Tack för det Västtrafik!
 
Vi åkte till jobbet, gjorde det vi skulle och sen åkte jag hem. Tänkte sova en stund men då fick jag sms om att jag kanske skulle få kaffebesök, visste bara inte när. 
 
Jag fixade till mig, städade lite och sen fick jag sms om att hon inte hann så där hade jag badat i onödan, satt på mig min finaste klänning, tagit i löshår, lösögonfransar och gjort en ansiktsmask..som jag dessutom aldrig hade gjort förut och trodde det skulle sköljas bort. Fattar ni hur jävla svårt det var att få bort skiten sen då? Ja ni som gör det ofta vet nog och det är nu ni skrattar hejdlöst. Jag trodde man skulle skölja bort det men nehej då, man skulle dra bort det, från sidorna och in mot ansiktet men GUD så len jag blev i hela fejset nu. Lite som en barnrumpa faktiskt. Vet dock inte om jag kommer att göra om det. Kände mig lite som Fred Krüger när han efter varje inspelning måste dra bort det där...för det gör han väl? Visst?
 
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna ovaggat och sova hela natta fram till klockan ringer 4.30 men det slutar la med att jag vaknar kl 2 och sen får jag sitta och rulla tummarna och vara död på jobbet sen och det går INTE för sig. Fokus från första till sista sekund! Det är så vi jobbar förstår ni. Ryktet ska sprida sig, att jag och kollegorna gör ett förjävla bra jobb.
 
Hoppas ni haft en bra tisdag!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Sova får vi göra i graven eller hur?!

Hoppas du är lite piggare idag Kram

2012-10-31 @ 16:12:26
URL: http://baralinda.se/wordpress
Postat av: Anonym

satt på mig min finaste klänning, tagit i löshår, lösögonfransar och gjort en ansiktsmask..
Hahah va roligt

2012-11-01 @ 11:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback