Superkul kväll!

Denna söndagen är nog en av få söndagar som jag inte är bakis. Utom dom helgerna jag inte druckit då alltså.
 
Eftersom jag fortfarande var lite bakis från i fredags när jag började dricka igår så gick det lite trögt. Eller vad sägs om 2.5 öl på 3 timmar? Men jag hade bestämt mig för att ta det lugnt, att dricka med måtta och känna efter om jag verkligen ska dricka mer efter en stund, det funkade kanon!
 
Vi drack, vi sjöng, vi var uppe hos Ewas granne som hade slagit i armbågen i bordet och blodat ner både tröja, byxor, lägenhet och annat. Han var liksom inte nyktrast i kommun direkt men en annan kompis ringde sjukvårdsupplysningen och frågade vad vi skulle göra. Dom skickade en ambulans, han blev omplåstrad och sen fick han åka hem
 
Sen var klockan så mycket att jag gick till nattklubben själv, dom andra skulle komma lite senare. Där träffade jag massor med folk som jag inte träffat sen...ja sen sist tror jag. Jag dansade, jag drack och sen när gruppen gick upp så var det full fart på både dom och oss.
 
 
Här ser jag att jag nog skulle ställt in kameran på rörligt foto för dom var ju inte direkt stilla!
 
Sen dansade och pratade sångaren med mig och några kompisar. Kul! 
 
Sen fick jag napp och idag åt vi detta till frukost!
 
 
Hon hittade en gammal oöppnad burk med pickles med några utvalda grönsaker. Det skulle vi tydligen ha i en skål och äta. Jag åt inte upp medan hon tog 3 gånger. Stackarn var helt utsvulten!
 
Idag är det en jävligt bra dag måste jag säga. Ler hele tin..så kan vi säga!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback