Dagarna går sjukt fort!

Imorse när jag stod och väntade på bussen fick jag se detta i ett skyltfönster. Det är fan inte okej att se det i september, det är fan inte det alltså!
 
 
 
Innan förra måndagen så gick dagarna så långsamt, man hade inte så mycket att göra. Sen slog det till med buller och bång med nya uppdraget och tiden flyger, man hinner knappt med alls!
 
Idag hann vi med allt på båda ställena som vi skulle hinna med, det blev lite stressigt på första stället i slutet för då var klockan över 12 när vi åkte därifrån. Sen skulle vi hinna äta, packa till nästa ställe och vara där i 3 timmar. Det går men man hinner knappt andas emellan men jag trivs med det har jag upptäckt. Det är en utmaning i sig, man vill visa alla att man klarar av det och det har vi banne mig gjort nu! Vi får beröm överallt där vi kommer. Så sjukt kul!
 
Torsdag imorgon igen, herregud! Tvätta ska jag göra, sen ska jag nog bara vila för på fredag är den jobbigaste dagen på hela veckan, 3 ställen ska hinnas med. Imorgon är det ett och kanske jag får jobba själv, får se om min kollega följer med mig eller är på annat ställe där det är upp över öronen med jobb men jag ska nog klara det där stället själv. Det är bara ett rum med tre olika delar av saker jag ska städa. Skitigt som fan men jag får la jobba ihjäl mig med att få det rent och snyggt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback