Helhelg!

Förlåt för att jag inte skrev nåt jävla blogginlägg igår. Jag tänkte göra det, jag gjorde faktiskt det men annat kom emellan. Vad vad vad??? tänker ni säkert..eller näe.
 
Igår på jobbet var det då 3 ställen. Det sista tog jag själv eftersom min kollega skulle till sjukhuset. Det gick bra att lulla omkring ensam faktiskt, allt blev städat som skulle städas och alla var nöjda och glada. När vi var på det första stället igår morse sa vår handledare att alla hon pratat med (på alla ställen) är supernöjda. Man blir ju bara så glad! (Här kan ni tänka er 511 smilegubbar). Alltid roligt att bli uppskattad för det man gör.
 
När jag kom hem igår så var jag helt slut, slut som artist och kände bara för att sova bort resten av fredagen. Såg att Ewa och en annan kompis skulle festa, just i det läget kände jag inte för det. Jag skulle ju festa idag, det fick räcka tyckte jag. När jag satt där och chattade med båda på Facebook samtidigt så blev jag rätt som det var pigg! Var kom det ifrån? Helt plötsligt ville jag festa också. Var kom DET ifrån då?!! Jag som hade varit uppe sen 4.30 och slitit som ett djur hele dan.
 
Behöver jag skriva mer?
 
Jo det måste jag ju för ni vill ju läsa så jävla mycket mer eller hur?! Jag duschade snabbt, klädde på mig (jo det är sant!) och gick till Ewa. Hennes syster med pojkvän kom samtidigt. Pojkvännen var i stan för första gången och dom har varit tillsammans i över 1 år. Han bor någon annanstans..ganska långt härifrån. Sen kom en annan syster till dom. Många syskon är dom! Men där tog det slut med syskon. Vi hade skitkul!
 
 Vi gick till en krog..sen gick vi till en annan och där hade vi också väldigt kul. Oj vad kul jag hade. Stod mest och pratade med hon som jobbade i garderoben dock men jag dansade och hade mig. Sen träffade jag en kille i baren som jag pratade mycket med. Han var trevlig. Vinröda byxor hade han också vill jag minnas.
 
Sen gick jag hem. När jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i armen, fråga mig inte vad jag har gjort för jag har nog inte gjort nåt. 
 
Idag är det fest igen alltså. Likadana som ovan, jag var på bolaget förut, försökte att inte öppna käften men när personal vill prata med mig så måste jag ju svara..och det gjorde jag.
 
Nu så, nu får det vara bra för idag. Ha en trevlig lördag alla!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

haha det finns alltid lite ork över för att ha skoj :)
Men du är dom där ölen verkligen goda. Jag brukar inte alls gilla så stark öl:

2012-09-15 @ 20:15:34
URL: http://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback