Mer uppmärksammat nu?

Nu läste jag på Facebook via "Missing people", en grupp som jag är med i, eller ja, jag "gillar" sidan. Dom senaste veckorna har det varit flera som efterlysts försvunna. En del återfinns i livet, andra har inte återfunnits och dom andra hittas avlidna. 
 
Nu läste jag att den fd "Idolen" Nicklas Hocker påträffats död. 20 år, polisen tror inte att det ligger något brott bakom men man kan aldrig så noga veta. Är det genom just "Missing people" som man nu tycker att det är väldigt många försvunna människor i omlopp? Att det uppmärksammas mer just därför eller är det så att det faktiskt försvinner fler och fler? 
 
Jag tycker det är otäckt. Man vågar snart inte gå ut. 
 
Nicklas Hocker var med i "Idol" 2009, ett tag sen och åtminstone jag har inte hört något om honom sedan dess. Nu lär vi heller inte få göra det. 
 
Vila i frid Nicklas!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: amelie haglund

Hemskt. Har också skrivit ett inlägg om detta. Obegripligt.
Kram.

2012-09-23 @ 17:07:17
URL: http://pocketsfullofstones.blogg.se
Postat av: Tessan

Ja det är riktigt tragiskt,fast oftast är det självmord när folk försvinner med,men att kroppen aldrig hittas...det är läskigt! UFOn som besöker jorden.

2012-09-23 @ 17:22:29
Postat av: LindaViola - mamma till två!

Han har spelat en del runt om i landet, framförallt på ett ställe i Kungsbacka där han också kommer ifrån. Många i sorg i staden just nu.

2012-09-23 @ 18:55:10
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: jenny

Rip<3

2012-09-23 @ 21:53:15
URL: http://xxxlonelyangelx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback