Ni gör´t bra tjejer!

Ja då var det dags att bege sig till ett av ställena imorse igen. Det börjar bli lite repris på bloggen nu eller hur? Precis! Eftersom vi måste vara på stället kl 7 och chefen tagit "vår" bil så tog vi hans, utan moppstativ som låg i den andra bilen men det var lugnt, vi tog bara två andra. Tur att vi gjorde det för det fattas ändå så vi måste ta med varje gång till byggnaderna. Skitsamma. Det gick bra, vi gjorde det vi skulle och sen åkte vi till kontoret.
 
Kl 12.20 åkte vi iväg till nästa ställe, det var där det kom fram en kvinna som sa att vi gör jobbet väldigt bra, att dom är sjukt nöjda med städningen. Detta börjar bli en vana för oss att höra nu men inte mindre kul för det! Tack tack så jättemycket tack!
 
Vi åkte även till ett bageri för jag hade fått nys om av en kompis att det skulle komma morotslimpa från i måndags. Hell no! Det hade blivit nåt fel så ingen jävla morotslimpa till mig alltså. Skit, jag köpte inget bara för det! Jag gillar morotslimpor, dom är jättegoda och smak av...morot! Gillar ni morötter? Det gör jag!
 
Imorgon har jag lite sovmorgon, det ska bli skönt. Hela 1.5 timme längre får jag sova, jävlar vad jag ska sova! Sen efter det stället får jag åka hem. Då ska jag städa..om jag orkar.
 
Jag kan bjuda på en bild från då jag låg i badet. Dock inte på mig.
 
 
Dom verkligen illglor! Iza glodde också men vände huvudet åt lite bredvid precis när jag tog. Jag får inte vara ifred när jag badar, syns det?? Känner mig lite som Kalle Anka i badet på julafton då hela skogens djur sitter och glor. Så känner jag mig!
 
 

Kommentarer
Postat av: Doris

Dina katter är riktiga personligheter ;-)

2012-09-30 @ 19:08:56
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback