En av mina älsklingar

Jag kan nog påstå att jag älskar någon som håller mig kär. Jag älskar att hon ofta ligger bredvid mig. Jag älskar att hon älskar min hand.
 
Jag älskar min Samsung galaxy S3! Det är nog inget nytt men sen finns det något som jag älskar mindre förstår ni. Skyddsplasten på! Jag fick ett kit sånt av dottern i julklapp ihop med den älskade mobilen. Hennes sambo satte på plasten på juldagen. Hur det ser ut idag?
 
 
Så här kan det se ut efter väldigt flitigt användande så att säga. Idag fick jag nog. Jag satte mig vid köksbordet (händer väldigt sällan att jag sitter där) men där är det starkaste ljuset på kvällen..ta mig fan även på dan!
 
Joråsåatteeee..jag pillade, jag flyttade..jag tryckte ut luftbubblor från helvetet. Helvetet var kvar och ja..dom jävlarna vann! Jag får inte bort dom! Det där kortet som var med som man ska trycka ut dom ger repor i plasten istället. Men så här ser det ut från sidan.
 
 
Det syns inte då och det är ju...bra. Först fattade jag inte hur man skulle få bort hårdplasten. Tänkte i mitt stilla sinne. "Men asså, är jag dum eller dummare?" Men efter att ha kollat lite på nätet så gick det upp ett Liljeholmenljus..eller ett helt gäng faktiskt. Men dom där jävla luftbubblorna..gå och dö! Dom får väl sitta där helt enkelt. Displayen är ju för det mesta tänd i alla fall och det är då dom inte syns...så bra.
 
Men nu kommer det i alla fall inte in nåt smuts. Nu ska jag bara få tag på en sånt där snyggt fodral så den blir helt täckt. Helst massa bling bling på..jätterosa ska den vara också...eller näe.
 
Torsdag, imorgon är det fredag, woho!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback