FAN va skönt med fredag!

Jag måste faktiskt fast det inte är särskilt svenskt eller att andra tycker att man skryter..jo jag måste faktiskt klappa mig själv på axeln. Varför? För att jag är så in i helvete bra helt enkelt! Jag är ett föredöme, jag är någon som arbetsgivarna kan räkna med. Varför? Jo för att jag alltid jobbar! Även när jag är sjuk faktiskt. Varför? Ja det kan man fan fråga sig men jag tänker på mina kollegor, vill inte lämna dom i sticket. Jag har inte varit borta från jobbet som sjuk sen februari förra året, jag har haft några dagars semester, det har jag men det var befogat.
 
Jag hade aldrig klarat av att jobba då min bästa vän så hastigt rycktes bort från mig tex. Jag jobbade dagen efter några timmar men då höll jag på att bryta ihop också. Sen har jag tagit två olika dagar som semester för att rädda min rygg. Det är allt.
 
Idag jobbade jag själv på två ställen av tre igen. Trodde faktiskt aldrig att dagen skulle ta slut. Jag var helt slut, min rygg var helt slut och jodå..dagen tog slut till...ja..till slut.
 
Jag jobbade som en blådåre, ingen rast eller heller ingen ro. Just för att jag några timmar senare skulle kunna sitta ner i 20 minuter i lugn och ro och bara andas, känna att jag lever och att få i mig nåt att äta. Jag åkte till min favoritfik såklart. Det ligger i närheten där jag städar så det är på vägen. Jag slog på stort.
 
 
En i personalen sa att jag borde smaka deras "päronmazarin", som synes så gjorde jag det och den var fan farligt god! 
 
Sen var jag nöjd och åkte vidare. Jobbade som jag skulle och åkte sen och ställde bilen. Blev hemskjutsad sen kastade jag mig i säng och sov 1.5 timme. Det var inte dumt alls måste jag säga. Dottern sov inte hemma inatt och var och fikade med några kompisar när jag sov. 1.5 timme innan hon skulle åka till nästa kompis för att sova över kom hon hem. Vi satt och pratade lite och sen..ja sen åkte hon. Lite som förr faktiskt. Hade aldrig tid med mamma. Alltid bråttom, alltid på språng och sen såg det ut som en bomb slagit ner den lilla stund hon var hemma. Nu var det bara ett par jeans och en tröja men ja, jag fick flashbacks, mysigt!
 
Nu blir det lite mammamys med mat och tv och sen blir det nog ryggläge i soffan resten av kvällen och ladda för imorgon då det blir fest och utgång. Så trevligt så!
 
Haft en bra dag? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Doris

Du är jätteduktig !
Sköt om dig, kram

2013-02-03 @ 08:15:27
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback