Jag är faktiskt glad över det!

Igår var det då Melodifestivalens sista delfinal. Vad säger vi? Visst var det katastrof? Jag röstade på Ulrik och Robin, när Robin inte gick direkt upp så fick det bli Ralfh och han kan vråla den! Jösses, det var nästan så mina vaxproppar försvann i båda öronen men idag är dom tbx så det får bli ett besök till Apoteket imorgon och köpa Revaxör och sen måste jag beställa tid till öronmottagningen för att dom sen får stå med en hårfön och suga ut skiten. Varför hårfön? Det frågade jag också sist men det gör att det inte blir så mycket yrsel medan dom håller på och det stämde! Annars måste jag ligga kvar på britsen i 5-10 minuter för att inte åka in för fylla men dom har kommit på idén att blåser man samtidigt blir det inte så yrsligt då.
 
Vet ni vad jag hittade på ICA igår äntligen? DETTA! Och som jag blev gla!
 
 
Det är fan kärlek på den! Det är ju ostbåge utan bågar...liksom, lite mildare men mycket godare tycker ju jag då.
 
Inatt somnade jag i soffan igen, runt 00.30 och vaknade runt 3 av att Nogger stod och krafsade på armen på mig. Då tyckte hon att jag minsann skulle gå in och lägga mig i sängen för hon kunde inte sova för att det var ljust och för att jag snarkade så jävla högt. Jösses att jag somnade utan masken, det är livsfarligt för mig! Där hade jag kunnat dött, vem skulle då hitta mig när innedörren är låst inifrån? 
 
I alla fall. Imorse vaknade jag 7.50 och låg och hade mig ett tag, sen började det krypa i mig, började tänka på fredagssysslan på jobbet och kom på, jag måste tvätta kläderna! Herregud det får ju inte spridas vind för våg bara sådär. Så jag tog på mig lite snabbt, bh:n kom på till och med! Jag rafsade ihop lite kläder och gick ner, jag hade tur, det var ledigt och sen kastade jag i maskinerna, hämtade en stol (inte från mig) och satte mig och spelade under tiden. Sen satte jag igång att städa ur skafferiet, slängde massa varor som var moderna runt vinterkriget eller nåt. 
 
 
Och där kom jag av mig lite. Att få ett enkelt sms som: "Jag saknar dig"..det kan göra en hel dag. Och jag ler så där fånigt för jag saknar henne som fan också!
 
Ja nu fortsätter vi. Sen när det var klart så ville jag inte sätta mig så jag fortsatte med att städa ur lådor och skåp, pluggade in musik i öronen och fortsatte med att damma och dammsuga. Sen kom solen och jävlar va skönt. Jag lämnade mobilen hemma. Asså detta är inte jag liksom, vet inte vad som händer med mig men det är fan sunt! Jag gick ut och gick en halvtimme i det sköna vädret och jag mådde så jävla bra!
 
När jag kom hem duschade jag och satte mig i soffan och glodde på tv, kände att det hade jag inget dåligt samvete för. 
 
Nu är det kväll och söndag men jag har ingen ångest alls faktiskt. Jag tycker om mina kollegor, vi har roligt ihop och alla är lika effektiva och då är det kul att jobba. Och imorgon får jag antagligen besök av tösa som får mitt hjärta att bulta i 180, kan inte bli bättre.
 
Ha en sketfin söndag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Istället för Revaxör kan jag tipsa om.... - Ja, vad fasen heter det nu då?
Måste springa upp och kolla...
Otosan heter den. :)
Jag tycker det funkar mycket, mycket bättre än Revaxören, som gärna gör att vaxet blir stenhårt när det torkar.
Finns på hälsokosten.

2013-02-24 @ 18:12:49
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Fnulan

Men ååå så sött! Jag är kär i min man idag för han har på sig sin vigselring, händer inte ofta...
Å Du, den där älsklingen du har får bo hemma hos dig och ge dig mat och kärlek i massa, så det så!
Pöss

2013-02-25 @ 19:48:30
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback