Jag ber om ursäkt!

Ja herregud vad helgen går iväg när man har roligt. Jag har ju helt glömt bort att blogga! Hoppas ni inte förbannat, trott jag har gått och dött, fått malaria, vattenkoppor eller en sticka i fingret. Inte meningen alls..eller jo kanske lite. 
 
I fredags kväll hade jag lite besök, hon var på genomresa, då går det bra att stanna till hos Sune tycker hon och ja..det är ju bra att jag finns...liksom. Nej det är inget mellan oss, hon har flickvän och hon vet att jag har starka känslor för nån så då är det big no no och vi känner inget för varann heller så och så är det, flator KAN faktiskt vara enbart vänner, nu vet ni det.
 
I lördags städade jag lite, badade lite och sen var det bestämt att ett annat besök skulle komma vid 13..hon smsade 12.12 och sa att hon skulle komma om 10. Herreguuuud, jag som fortfarande låg i badet! Jag hade schampo i håret och ja, hon fick ta mig som jag var, jag hade byxor på mig men inte knäppta. Dom knäppte jag medan hon var där och dom var knäppta hele tin!
 
Hon tog en kaffe och jag gick och hämtade mat.
 
 
Strimlad biff med bambuskott och liiiiiis! Det var gott men rätt smaklöst, jag brukar köpa kinamat nedanför mig men dom är väl i Kina och har sig för dom har haft stängt ett jävla tag. Kanske dom är ute och jagar katter vad vet jag.
 
Sen åkte hon hem och lämnade mig där i en gråtande pöl...eller näe. Jag städade lite till och sen var det dags för Melodifestivalen och jag skulle ha myskväll med mig själv. OJ vad mysigt vi hade det.
 
 
Jag och jag alltså. Det var massa gotter som ni ser. Inte en droppe alkohol och det var rätt gött för jag vet att någon annan mådde skit igår..haha..vänta...HAHAHAHAHA! Så nu var det färdigskrattat för den här gången.
 
Igår vaknade jag rätt tidigt för jag råkade ju somna i soffan i lördags kväll, somnade väl runt 00.00 för jag tittade på film och sen vaknade jag inte förrän runt 2 och då kröp jag till sängen istället. 
 
Igår då. Jag vaknade runt 9 och fixade lite, då fick jag ett samtal från den förbipasserande. Hennes flickvän skulle jobba hela dan och undrade om hon fick komma och hålla mig sällskap. Ja men visst fick hon det. Så vi tittade på film, pratade och skrattade som två tjejer kan göra. Runt 19 åkte hon tillbaka till flickvännen, eller hon hämtade henne rättare sagt och då passade jag på att diska och skura halva skithuset, det var kul...eller näe.
 
Nu är det måndag och nu ska jag ner till tvättstugan, det är så skojigt så!
 
Ha det göttans och hoppas att ni förlåtit mig, läs detta inlägg flera gånger som kompensation liksom. Hej!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Nu har jag läst det tre gånger tror jag. ;)
Jag hinner inte skriva blogginlägg jag heller... :D

2013-02-18 @ 17:40:00
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback