Måndag!

Igår hade jag ingen ångest, idag när jag vaknade hade jag heller ingen ångest över att det var måndag. Det är ett gott omen tycker jag. Hur många har inte ångest liksom. En del bävar verkligen för att gå upp en måndag morgon. Sån har jag också varit men varför? Jag älskar det jag gör, jag tycker om mina kollegor så då är det bara att köra!
 
Idag gick det som på räls. Vi delade på oss på några ställen, dom två på ett och jag på ett annat. Eftersom det oftast är jag som har ansvaret för sånt som måste ansvaras för..dom andra får typ panik eller nåt när dom måste ansvara för det som..ja ni läste ju..det jag ansvarar för oftast.
 
Idag skulle vi fortsätta med det vi slutade med i fredags. Det blev inte så. Vi kom för sent, vi får inte komma så sent om vi ska få jobba ifred...liksom. Då åkte vi hem istället. 
 
När jag kom hem så fixade jag lite, sov en halvtimme och fortsatte att fixa. Jag la mig sen i ett skönt bad, där låg jag och..ja..badade. Låg där en kvart kanske sen började det pyra ur röven på mig av rastlöshet så då gick jag upp istället.
 
Tog ett kort, för idag har fan solen kommit till byn!
 
 
Sen kom kaffebesöket, det söta kaffebesöket som typ tog kaffet på stående fot och tryckte i sig två kakor i farten på väg ut. Inte riktigt så, jag fick visa henne hur hon kunde gå in på min blogg med inloggning och så. Hej Agda 87 eller hur?! Det är hon och pappas fru som är lite otekniskt lagda men jag tycker om kaffebesöket mycket ändå (här kan ni föreställa er en söt smilegubbe för jag använder inte gubbar i min blogg).
 
Sen åkte hon och kvar blev jag. Får se när hon kommer hit nästa gång, måste bara köpa mer kaffe först annars lär hon stanna hemma eller vara här i 5 minuter för att sen åka hem och häva i sig kaffe!
 
Saknar henne dock så fort hon går utanför dörrn här. Hon är en härlig person! Full av energi och man blir glad över att vara med henne. Alla borde ha ett sånt kaffebesök, jag är lyckligt lottad helt enkelt!
 
Ha en trevlig måndag alla!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Solen har skinit här också idag. :) Heeela dagen lång.
Tror min kropp fick en chock, för nu har jag huvudvärken från helvetet... - Men jag blir gärna lite mer chockad i morgon igen i alla fall, och i övermorgon, och nästa dag, och nästa... :D

2013-02-25 @ 19:23:17
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Malin

Åh vad lycklig kaffebesöket ska vara när hon får läsa så fina rader! <3

jag gillar inte måndagar.. Har hållit i sig sedan skolan tror jag, tycker inte om söndagar heller för att då vet jag att det snart är måndag. Fast när måndagen väl kommer så tycker jag om den! Konstigt va?

Och som svar på din fråga på den där bloggen som jag aldrig skriver i :P Det är hyres så att vi ska inte köpa radhuset :)och första maj it is! :D Då är du så himla välkommen! <3

2013-02-25 @ 20:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback