Årets första arbetsdag

Jag kan liksom inte säga att jag var piggast imorse när klockan vrålade. Jag var nog tröttast i kommun 4.30 men det var bara att snubbla upp och jo, jag blev piggare när jag ställde mig i duschen och upptäckte att det knappt fanns nåt varmvatten. Det var mindre än fesljummet kan man säga!
 
Medan en kollega fortfarande hade semester så åkte vi andra två. Vi hade förväntat oss att det skulle vara sketsketigt men det var det inte. Dom hade ju knappt varit där dom heller. Så det blev snabba ryck överallt. 
 
Sen var det kombinerad frukost och lunch.
 
 
Kyckling & currybaguette. Hon i kassan är en kompis till mig och hon frågade vad jag skulle skrälla med för läsk den här gången och tadaaaaa Trocadero blev det minsann, det har jag inte tagit en endaste gång när jag fikat där så det var premiär kan man säga.
 
Sen åkte vi till det andra stället och det var lika oskitigt där, mest överfulla papperskorgar eftersom vi inte varit där på några dagar och där är det ju personal ändå, dygnet runt!
 
När jag kom sov jag en stund och var supertrött när jag vaknade. Nyårsafton med 3 timmars sömn gjorde mig inte piggare den här gången heller men jag ångrar INGET! 
 
Sen var det tvättstugan. Eftersom jag har en bit dit så sitter jag där och väntar till maskinerna är klara. Jag har ju en del skitroliga spel på mobilen och förra gången satt jag på golvet men då domnade röven så hade någon daskat till mig i den så hade jag inte känt ett skit. Jag hittade en stol!
 
 
Så där satt jag och spelade i 50 minuter och tiden gick superfort. Jag orkade inte slänga in en del i tumlaren för det hade inneburit att jag om några timmar hade varit tvungen att gå ner och hämta skiten så jag la ner allt blött och JÄVLAR vad tungt det blev men jag är envis, jag stapplade iväg och hade jag haft IKEA-påsen på ryggen så hade jag tippat! Att gå upp 3 våningar med den kändes kan jag säga. Nu är allt upphängt och nu kan jag pusta ut resten av kvällen. Gött så!
 
Två arbetsdagar kvar innan helgen och det får bli en helg då jag inte ska umgås med nån, bara rå om mig själv även om jag kommer sakna "henne".
 
Hoppas ni haft en finemang första arbetsdag om ni nu inte har semester veckan ut!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sussi

Måste lämna en liten kommentar. Du skriver riktigt bra och du bjuder verkligen till skratt. Här kommer jag fortsätta ploppa in och läsa.

Svar: Tackar! Du är så välkommen så..alla dar i veckan :)
tillganglig.blogg.se

2013-01-03 @ 15:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback