Bra måndag, bra måndag!

Idag var kollega nummer 2 ledig för att hon hade varit på kurs i två dagar förra veckan, så det var kollega nummer 1 och jag som tog båda ställena själva och det gick underbart bra. Fortare igen, så kan vi säga! 
 
Sen åkte jag hem, vilade lite, eftersom vi inte får ha ljud på våra mobiler så hade jag glömt att sätta på det när jag kom hem så jag hade ett missat samtal när jag vaknade 20 minuter senare. Jag ringde upp, inget svar men några minuter senare ringde hon igen. Vi pratade om ditten och datten och sen bjöd hon mig på fest på lördag. Det ska bli hur kul som helst för det var ett tag sen jag festade med just henne och några tjejer till. Så på lördag blir det mat, tjöt, skratt, alkohol och sen blir det nog utgång efter det. 
 
Eftersom min dotter lämnar mamma för tre olika kompisar så ses vi inte så mycket som jag trodde men det blir fler gånger. Så på lördag är hon inte hemma ändå så då passar mamman på att gå på fest, ajjemen!
 
Förut var jag och tog nya foton för mitt nya körkort. Har lite beslutsångest. Kan ni hjälpa mig att välja?
 

 
Vilket ska jag ta?
 
Snart blir det rester från i lördags igen. Eftersom raringen inte åt så mycket (hon tyckte säkert inte det var gott och jag inte kunde med att ta mer så har jag idag också!  Det ska bli SÅ jävla gott!
 
Joråsåatteeee, måndagen är gjord och då är det bara resten av veckan kvar alltså. Och nu räknar jag ner. Om 2 dagar och 2.5 timmar får jag krama min dotter igen! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback