Fredag, joru!

Jag vaknade imorse och sen var den dan förstörd. Eller näe, jag vaknade en kvart innan klockan skulle ringa och ändå somnade jag runt 00.30, är rätt trött på att jag inte får sova ordentligt. Sen att jag har så knepiga drömmar gör mig bara vimmelkantig men i allafall, jag tog mig ut till badrummet, duschade och sen..ja ..ja sen luktade jag gott. Jag vaknade också till liv kan man säga! Sen fixade jag håret och ja..då såg det rätt bra ut det också.
 
Åkte till jobbet med kollegan och sen jobbade vi järnet, oj vad vi jobbade, vi jobbade så mycket att det blev..ja..rent.
 
Sen var vi klara där, hämtade en annan kollega och sen jobbade vi vidare på nästa ställe, där blev vi också klara, joru, klara blev vi! 
 
Vi åkte sen vidare och fikade, jag blev bjuden på fikat, macka, kaka och en citronFanta, det smakade fan inte skit! 
 
Sen åkte jag hem, la mig och sov en stund, när jag sömndrucken gick ut till badrummet efter det såg jag detta.
 
 
 
Fick skithuspapper av raringen i onsdags och jävlar va mjukt, mina katter tycker tydligen också det och torkar sig mer än gärna i arslet med det. Bra det!
 
Sen har jag fixat lite hemma med betoning på lite, jag tog bort tomtarna och ja..det var ju inte så många. 3 tror jag. Imorgon tar jag ner julgardinerna och sätter upp nytvättade andra och sen säger vi adjö till julen för den här gången.
 
Vad händer i helgen då frågar ni er va? Eller? Inte? Hepp, jag ska i alla fall bara vara hemma, njuta av helgen och  känna att man är ledig. Det ska bli skönt som attan!
 
Har ni nåt för er en dag som denna? Imorgon då? Tell me!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Vet i fan om jag vågar kommentera hos dig mer eftersom du hallucinerar om trummor och tinnitus... vill ju inte förstöra ditt liv!!!

2013-01-18 @ 19:36:38
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback