Ledig dag!

I fredags när jag rusade in på jobbet efter att jobbat själv på ett ställe så vrålade jag att jag skulle ha semester! Min rygg pallade inte mer, den pallade bara helgens bravader och det var inte så krävande...liksom. (Tack och lov att jag inte är kille och måste jucka fram och tillbaka).
 
Igår var jag ledig, jag var så ledig att jag somnade runt 2 på natten och vaknade kl 7.50 igår. Det är lite sådär skitdumt att vakna då när man kan ligga hela dan, så kan vi säga! Nu gick jag ju visserligen inte upp och gjorde som alla andra, drack kaffe, rökte och glodde i tidningen. Jag dricker inte kaffe, jag har slutat röka för längesen och jag har fan inte en tidning. Jag har däremot en ny mobil som jag likt "Mr Bean" visar upp för alla som vill se. Nu var jag ju ensam i sängen igår så jag visade upp den jättelänge för mig själv. Jag var på Facebook, Twitter, spelade "Ordjakten" på mobilen, Ruzzle och fan och hans moster. Jag läste lite Aftonbladet och insåg att folk fan är idioter. Köpa papperstidningen när man kan ligga på rygg och inte ha armarna isär flera meter och tugga trycksvärta varje gång man slickar på fingrar för att vända blad.
 
Jag gick väl upp runt 12. Det var då jag stod i hallen och undrade vad fan jag skulle hitta på. Raringen sa att hon kanske skulle titta förbi på en kopp kaffe och några pussar. Så jag dammsög, jag diskade, jag dansade med katterna och jag duschade. Kl 16 stod det klart att hon inte skulle komma så jag..jag stökade ner igen, eller näe men nästan.
 
Det var skitskönt att ha en dag ledig men min rygg är inte bra, det har den inte varit på flera år och efter missödet med att jag hängde med en isfläck nere på backen blev den inte bättre. Nu börjar det stråla ut i vänster ben igen. Det..ja det är fan inte skönt.
 
Idag åkte jag till jobbet som vanligt. Då passade jag på att ta kort på mig själv bara för att ni ska se hur jag ser ut på morgonen kl 6.20. Varsågoda, har ni inte skrattat än idag så kan ni börja nu.
 
 
 
Ja min arbetsdag är slut annars hade jag inte kunnat skriva det här inlägget. Blogg.se:s app suger mer än någon översexuell människa som älskar att suga. Så kan vi säga! Det funkar inte som det ska och då väntar jag hellre tills jag sitter vid datorn och sen KAN det ju ha hänt nåt kul under tiden, det gör det sällan, bara när raringen är här men det suger jag på länge. Förövrigt är det idag 1/2 år sen som hon sov över hos mig för första gången och det har ju följts av fler, många fler och vi hoppas det blir många halvår till för jag har nog aldrig träffat på någon som verkligen får mig att må så bra på alla plan. Ingen som trycker ner mig, ingen som irriterar sig på mig och ingen som går bakom ryggen på mig (vad jag vet om). Hon är bäst helt enkelt! <3
 
Ha en superduperskitbra dag hörrni!
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Godkväll kära flata! Denna kärringen skrattade igen... bara så du vet! Så det så!
pöss

2013-01-15 @ 20:48:40
URL: http://www.femme.se/fnulan
Postat av: Fnulan

sök nakendans ;)

2013-01-15 @ 21:31:27
URL: http://www.femme.se/fnulan
Postat av: Fnulan

http://www.femme.se/fnulan/2012/02/03/vad-vi-gjorde/

och där är korten jag trodde låg där...

2013-01-15 @ 21:32:14
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback