Lördag..ÅHEJ!

Inatt tänkte jag..nu jävlar Sune, nu sover vi sketlänge, den där Sune, hon är nog mer döv än jag trodde för 6.30 stod klockan på när hon tyckte att vi skulle gå upp, ÅHEJ! Hell no tänkte jag men ja, då tog jag tag i mobilen och glodde på Facebook, Twitter, spelade lite spel, kollade Facebook och konstaterade att det typ bara var jag vaken, gick in till Twitter och där skulle dom precis gå och lägga sig. Det är sån skillnad på dom där ställena så det är inte klokt!.
 
En vardagskvällsstatus på Facebook kl 20: "Dags att sova, jobb imorgon, natti!" 
En vardagsnatt kl 3 på Twitter: "Dags att sova, jobb imorrn!" Även om dom börjar jobba samma tid så är det alltid Twitterfolket som går och lägger sig senare, alltid! Samma om Facebookfolket åker någonstans: "Nu åker jag och min härliga familj till Sälen över helgen, ses på söndag kväll :)" Samtidigt på Twitter: "Imorrn åker jag och hela tjocka släkten till Sälen och fan ta er om ni inte följer med mig dit!" SKILLNAD!
 
Jag somnade om runt 8, vaknade 9.30 och sen var jag rätt utvilad. Jag städade lite, jag diskade, gick och köpte mig lite mat och sen la jag mig i badet. 
 
Kaffebesöket dök upp! 
 
 
Jag hade bakat Ballerinakex dagen till ära...eller näe.
 
Sen åkte hon hem för hon skulle dammsuga och torka golv..precis, på en lördagskväll?! Hon är som hon är den däringa tösa, det må jag säga. Jag kanske skulle städa en lördagskväll om jag slagit i huvudet i ett betongblock jävligt hårt!
 
Men sen kanske en kompis dyker upp och då blir det några öl och prata lite skit, det är vi nog rätt bra på. 
 
Ha en förjävla bra lördag hörrni!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback