Lördagskvällen!

Lite över 20 kom mitt andra besök. Ni som har läst min blogg några år vet att jag för typ 2 år sen umgicks mycket med en tjej, jag vann ju en matkasse från Lina och hennes gäng och då kom då detta besök för att äta och umgås med mig, snällt så!
 
 
 
Att hon klädde av sig så fort hon kom till mig förstår jag inte, hon tyckte att det var varmt. Det var första gången i historien som jag har hört att jag har varmt i mitt vardagsrum, kan i och för sig bero på att jag hade värmeljus framme hela dan och kvällen, kan vara. 
 
Vi drack några öl (hon ett halvt glas för att hon inte gillar öl) och jag 4. Vi pratade lite skit och sen är det ju så att vi båda har en Samsung Galaxy S3 och då höll vi på med dom.
 
 
Sen tittade vi på "Dirty dancing" emellanåt, vi pratade lite till och sen ringde min svärson och var lite småberusad. Han tycker att jag är frän, cool och saknar mig, DEN ni! Han saknar mig, fyllesnack kanske? Ingen aning. Han berättade också att han ibland läser min blogg och tycker jag skriver roligt. Se där ja! Både frän, cool och skriver roligt, DEN liksom. Undrar om han vill låna pengar? Nääää han vet att jag inga har, att jag rotar i containrar efter mat och nåt att värma mig med..eller näe det gör jag ju inte men ändå.
 
Sen gick Annelie som hon heter hem. Hon undrade vilken väg hon skulle ta..jag rekommenderade den bästa. Snäll jag är. Det finns en park man kan gå igenom men där finns inga lampor (tror jag) och det finns snåriga buskar och där kan det gömma sig både snuskgubbar, mindre snuskiga gubbar, älgar, elefanter och annat hemskt.
 
Idag vaknade jag runt 6.30 men sa till mig själv att nähä du fan, här ska inte gås upp än, jag somnade om och vaknade runt 9.30 igen. Det var skönt, sen gick jag inte upp då heller utan låg kvar till 13.07. Så nu sitter jag här fullt påklädd och skriver ett blogginlägg förstår ni. Vad jag ska hitta på? Tja, laga mat och sen moffa in det i käften till en film blir det nog. Ni då? Vad ska ni göra??
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback