Lugn och skön fredag

När kvällen kom och jag hade fixat lite så beställde jag en pizza och tittade sen på film. Den var god, jag var mätt..fel..sketmätt! Jag la mig ner i soffan och tittade på film och tände ett maxiljus som då ska räcka i 10 timmar. Eftersom jag har så jävla bra mobil med en sån jävla bra kamera och flera förjävla bra fotoappar så lekte jag lite.
 
 
Blev rätt bra om jag får säga det själv faktiskt och det får jag ju för det är ju min blogg återigen!
 
Där låg jag i soffan och fortsatte vara mätt och blev tröttare och tröttare. Hade varit vaken sen 4.30 och runt 1 kände jag att det fick räcka. Jag släckte ner och slocknade själv runt 1.20 eller nåt. Efter att jag spelat en jävla massa spel på mobilen mot folk som tydligen bor i allt annat än Sverige för dom passar på att vilja spela när jag ska sova och då stämmer ju inte deras tider med mina...liksom.
 
Jag vaknade av att Darin drog igång och vrålade till "En apa som liknar dig" och jag fattade först ingenting. Sen kom jag på att det var min mobil som ringde. Människan hann lägga på och jag skulle precis somna om när det ringde ännu en gång. Klockan var runt 2.14 och jag svarade. I andra änden fick jag då frågan: "Men gumman, sover du?!" Eh, vad svarar man på det? Att normalt folk som sitter hemma en fredagskväll faktiskt kan gå och lägga sig mycket tidigare än så? I alla fall, hon ville komma upp och värma sig för hon var på väg hem i ett ganska onyktert tillstånd, själv sa hon att hon var salongsberusad. Det där tillståndet har vi lite olika uppfattningar om alltså.
 
Hon la sig i sängen och frågade lite halvsovandes om hon fick sova över och...ja, hade jag något val?? Hepp det hade jag ju inte tydligen fast nu ville jag ju inte att hon skulle gå hem men ändå.
 
I alla fall så fick jag liv i henne så hon kunde klä av sig och sen låg vi och pratade till långt in på morgonen. Imorse vaknade hon runt 9 och tyckte att det var natt, joråsåatteee, jätteofta att det är natt kl 9 på morgonen.
 
Sen var det till att köra med stackars mig. "VATTEN!" Jag hämtade vatten, jag la mig i sängen. "Jag har ont i huvudet!" Jag hämtade en Ipren, la mig ner i sängen sen började hon babbla om att hon var hungrig och ville ha nåt att tugga på. Nu hade jag ju inte så mycket hemma, inte ens kaffe för att jag skulle köpa det idag. Vet ni vad jag gjorde? Jo, jag gick till ICA och köpte detta! Jag gjorde´t! Är jag inte snäll så säg.
 
Sen fick hon frukost kombinerat med en lunch, hon blev nöjd tror jag.
 
 
En sandwich med kyckling och curryröra i. Så gott så, det var två i en sån förpackning så jag fick också en, så snällt så.
 
Sen gick hon hem. Jag kunde gå och skita och nu håller jag på att städa för ikväll får jag besök igen. Då blir det mat, film och mys på hög nivå!
 
Hoppas ni får en helt underbar lördag folk!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Härlig lördag, speciellt att få vakna till Darin, slurp. Jag städade som om jag var besatt.... dumt...
pöss

2013-01-27 @ 13:25:36
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback