Man växer!

När jag och mina två kollegor fick uppdraget i september där vi nu städar kunde vi inte riktigt föreställa oss hur det skulle se ut, hur skitigt det skulle vara. Det fick  vi snart bli varse om måste jag säga. Dom hade inte fått ordentligt städat på några år. Det var tjocka lager damm överallt, på toaletterna var det så snuskigt att man helst av allt inte ville sätta sig ner där, ingen som satt lite extra för att läsa tidningen där alltså!
 
Eftersom det är samma instans som äger alla ställen vi är på och dom hade haft samma städbolag innan så såg det ut likadant överallt. Vi slet, vi kämpade verkligen för att få bukt med det och berömmen började strömma in från alla håll. Städbolaget innan hade bara haft tid med att ta golven.Skrivborden, alla inventarier, toaletter, personalrum och sammanträdesrum var urskitiga. Vi är tre på ett ställe, det är ett område med många byggnader och vi är tacksamma över att vara tre där. Dom andra ställen är vi två eller ensamma när den andre är sjuk. 
 
Idag när vi städade kontor så satt chefen och vår kontaktperson där och dom höjde oss till skyarna verkligen. Chefen sa att dom aldrig någonsin haft det så rent som nu. Vi gör ett kanonjobb och dom pratar fortfarande om oss på morgonmöten..överallt! 
 
Vi växte flera decimeter och vi växte som personer. Att gå upp 4.30 nästan varje morgon och att konka omkring med backar med diverse saker i, förflytta oss från byggnad till byggnad med allt detta..ja det är värt allt när vi får höra sånt här. Det är ju syftet, att vi ska göra ett kanonjobb, att dom vill fortsätta ha oss som lokalvårdare. Det kommer dom garanterat vilja ha nu om vi fortsätter så här och det gör vi. 
 
Det är sånt här man strävar efter, att vara behövd, att folk inte klarar sig utan oss.
 
Ni som har ett företag och vill ha en lokalvårdare. Gå inte efter den billigaste, ta kvalité så slipper du klaga och irritera dig över att det inte blir riktigt gjort. De billiga stressar ihjäl sig och det ser ut därefter också.
 
Nu när jag vet att folk är nöjda med oss så kommer jag göra allt för att dom ska fortsätta vara det helt klart.
 
Och ni som ser ner på en lokalvårdare, gör inte det..ni klarar er inte utan dom/oss!
 
Ha en förbannat underbar kväll!
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Du har så rätt. Jag arbetar i en statlig organisation, har varit på flera olika kontor inom organisationen och jag blir lika förvånad varje gång jag inser att vissa av mina kollegor inte ens hälsar på lokalvårdarna. Än mindre tackar dem för det arbete de gör. Däremot är folk snabba att klaga om något mot all förmodan inte skulle hinnas med i städningen. Sånt gör mig galen! Skönt att höra att ni får uppskattning för ert arbete, och jag hoppas att "mina" lokalvårdare också vet att jag är väldigt tacksam för att de finns!

2013-01-24 @ 11:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback